PONTA versus GEOANA. Cui prodest?


Conflictul, greu de inteles de catre majoritatea romanilor, dintre Victor Ponta si Mircea Geoana, a ajuns azi la un punct de varf. Comisia de integritate si arbitraj a PSD s-a hotarat sa recomande excluderea lui Geoana din partid. Sunt convins ca nu cunoastem dedesubturile acestei afaceri, interna la prima vedere, mai ales ca Geoana a fost un personaj de prima mana a acestui partid. Cred ca, discutand despre activitatea in PSD a dlui Geoana, punctul culminant este felul in care a pierdut alegerile prezidentiale din 2009, ceea ce i-a adus lui Basescu inca un mandat de Presedinte al Romaniei. Inconstienta cu care s-a lasat atras in capcana, usurinta cu care a acceptat sa se duca in noaptea din ajunul confruntarii cu Traian Basescu la Sorin Ovidiu Vantu, vizita neexplicata in Rusia, felul prostesc in care i-a raspuns lui Basescu care dispunea de informatia aceasta, inclusiv de fotografii, fac din Geoana principalul vinovat pentru dezastrul in care am ajuns datorita politicilor imaginate de Traian Basescu, ramas presedinte. Atunci, pentru aceste motive, trebuia exclus Mircea Geoana din PSD. Acum aceasta excludere, insuficient motivata, este inoportuna. Victor Ponta trebuia sa aiba rabdare pana dupa alegerile care sunt aproape. Ma tem ca vom asista la o cadere a  USL in sondaje. Cine va raspunde acum cand principalul obiectiv al OPOZITIEI trebuie sa fie indepartarea de la putere a lui Traian Basescu, a PDL, UNPR, etc? Traian Basescu si grupul care-l inconjoara, primeste un sprijin care se adauga la multele actiuni ce se pregatesc pentru fraudarea alegerilor adica pentru falsificarea vointei romanilor.

5 responses to “PONTA versus GEOANA. Cui prodest?

  1. Mi-ar fi rusine sa fiu politician. Toti sunt niste…

  2. Pingback: PONTA versus GEOANA. Cui prodest? : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

  3. Mă crucesc..
    Cui îi pasă, cu adevărat, de ceilalți?

  4. VEDETI VOI IN pONTA SI CRIN POSIBILI LIDERI AI TARII???? SI DCA DA– EXPLICATI PTR,. TOATA TARA ORI PTR.. CINE CITESTE COM. –CUM VOR PUTEA EI SA CONDUCA O ROMINIE CIND EI LIPSESC ,NU SINT COERENTI, SE OCUPA VEDETI CU CE–???? SI DECI –NU-SI POT SPALA RUFELE IN FAMILIE SI ARUNCA TOATA MIZERIA IN MULTIME . cE EXP.. SINT ACESTI INDIVIZI????? rOMINIA NU RAMINE NE CONDUSA DAR AS DORI SA FIE UN ADEVARAT OM ACELA PE CARE TREBUIE SA-L URMEZI. NU STIU CINE VA FI –-VOM VEDEA LA VREMEA ACEEA.

  5. Lupta politica este o lupta intre haite, dublata de luptele din interioarele haitelor…
    USL nu are puterea sa rapuna machiavelicul plan basescian. Peste un an nu este exclus sa avem primul presedinte femeie si un prim ministru inspirat din lectia Putin. Ori variante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s