Pensionarii, cei mai mancaciosi romani!


Ascult, cu un sfert de atentie, un post de televiziune. Se transmite o stire care ma face sa tresar. Nu stiu ce organism a facut niste „cercetari aprofundate” si ne informeaza ca romanii care mananca cel mai mult sunt PENSIONARII. Mai mult, „cercetatorii” detaliaza stirea si ne informeaza ca pensionarii se indoapa cu 8 kg de paine pe luna, adica 265 de grame pe zi, in timp ce agricultorii se multumesc cu 6 kg. Incerc sa inteleg aceasta gogomanie. Eu, fiind diabetic, sunt limitat la 200 de grame de paine pe zi, adica 6 kg  pe luna. Este foarte putin, este nimica toata. A spune ca agricultorii se hranesc cu 200 de grame de paine pe zi este, nu ma sfiesc sa o spun, o prostie. Ma mira faptul ca cei care comenteaza nu-si dau seama de ridicolul acestei afirmatii. Sigur ca nu ni s-a spus cata mamaliga adauga la paine agricultorii. Va asigur ca agricultorii mananca spre 15 kg de paine pe luna, din care o parte, sau toata, poate fi inlocuita cu mamaliga. Stirea, asa cum a fost prezentata, este o diversiune indreptata impotriva pensionarilor, o diversiune care, receptionata de politicienii adepti ai austeritatii cu orice pret, se va transforma in si mai multa ura impotriva pensionarilor care mor prea lent fata de nevoile tarii gospodarita de PDL. 

Datele folosite de catre postul de televiziune provin de la ECONTEXT. ro. Pe site-ul cu acest nume puteti gasi si un clasament al judetelor dupa nivelul de trai. Criteriul, de neinteles, al intocmirii acestui top este „cresterea suprafetei intravilane” in anii nostri. Deci cu cat primarii au reusit sa mute mai mult linia de demarcatie a suprafetei oraselor, indiferent de felul in care a fost folosit sau, de multe ori, speculat terenul dobandit, cu atat in respectivul judet s-a trait mai bine. Foarte interesant!

Reclame

One response to “Pensionarii, cei mai mancaciosi romani!

  1. Nu stiu daca-i si diversiune, dar prostie este !
    Desigur, din statistica rezulta ca la sate se vinde mai putina piine..O parte e cumparata din oras, brutarii rurali nu declara corect productia…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s