Badaranii


Unul dintre badaranii ajunsi in Parlamentul Romaniei, un individ care nu a facut nimic pentru Romania, unul dintre membrii partidului care ne ruineaza tara, si-a permis sa-l compare pe Majestatea Sa Regele Mihai I cu „regele” Cioaba. De ce? Ca sa-i faca placere unui individ pe care-l dispretuiesc profund, individ care, sper, va raspunde, cat de curand, in fata Justitiei pentru inspaimantatoarele daune provocate Romaniei. Mi-e greata.

Datorita Regelui Mihai, Transilvania s-a intors intre frontierele Romaniei. Altii ii incurajeaza pa iredentistii care viseaza la felul in care ar putea sa o smulga din locul sau firesc.

Publicitate

6 responses to “Badaranii

  1. Traiasca Regele!

  2. „Care vine, vine, vine, / Calca totul in picioare” – suna cunoscut, nu? Istoria Romaniei, Casa Regala a Romaniei si Libertatea Poporului Roman sunt elementele cheie ale sistemului democratic. Iar tagma activistilor si securistilor de rang inferior, propulsati la nivelul tribunei parlamentare a badaranilor, urmeaza directivele Badaranului-sef de a la distruge cu orice pret. La inceput istoria (prin falsificarea alegerilor din 2009), acum MS Regele Mihai I (prin cele doua atacuri mediatice succesive), iar la urma se ocupa si de libertatea noastra (prin ingradirea liberei exprimari, interzicerea dreptului constitutional la protest spontan, suprimarea canalelor media care nu servesc intereselor clanului pedelist etc.). Stii ce ma ingrozeste cel mai mult? Ca astia n-au mustrari de constiinta pentru ceea ce incearca sa distruga, nici cat parintii bolsevismului! Si inca n-am vazut nimic. Stai sa vina ziua in care isi lanseaza noua Miscare Populara. Fuck! Inca una?!?

  3. Ma tot gandesc de cateva zile sa scriu ceva despre avantajele sistemului monarhic parlamentar…
    Ma bucur ca ati abordat subiectul.

  4. Eu mă gândesc la reginele de suflet, încoronate etern!

    O zi de toamnă aurie îți doresc!

  5. Pingback: Septembrie dens « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s