Bataia cu flori


Olanda a declarat categoric ca nu va fi de acord cu intrarea Romaniei in spatiul Schengen. Se pare ca ridicolul spectacol, pus in scena in vamile romanesti si ramas, asa cum era de asteptat, fara urmari, nu i-a convins pe „partenerii” nostri din Uniunea Europeana, care refuza, in continuare, sa-si deschida portile in fata coruptiei romanesti. Raspunsul nostru nu s-a lasat asteptat. Batalia se da cu florile olandeze, cu bulbii de lalele si cu semintele blocate in vamile din vestul tarii si luate la puricat de specialistii romani care cauta, cu inversunare, o „foarte periculoasa bacterie”. Nimeni nu stie cum se numeste aceasta bacterie, nimeni nu stie la ce rele ne putem astepta, dar razboiul continua. In acest timp, cativa indivizi ridicoli asteapta ca Guvernul Olandei sa ne roage sa intram in Schengen inainte ca bietele flori sa se usuce de tot. 

Publicitate

5 responses to “Bataia cu flori

  1. Ridicol, ridicol, ridicol.

  2. Pa \pitesti, inca, sunt bulbi!

  3. Ieri am constatat cu parere de rau disparitia recenta a Cafenelei Amsterdam de pe Covaci, care fusese prima reabilitare si promotorul regenerarii intregului Centru Istoric Lipscani…Aici se desfasurasera multe intruniri ale Societatii Civile si ale comerciantilor locului, cu participarea deseori a ambasadorului Olandei…De asemenea, aceasta tara, prietena adevarata a Romaniei a fost prima care a subventionat aceste initiative…
    Ramane o strada Covaci revigorata si un Centru Istoric in mare dezvoltare turistica!

  4. Este vorba de comportamentul caracteristic al marilor nostri conducatori cu care ne-au facut de rasul Europei. Ce putem astepta de la Basescu, Udrea, Boc, si ceilalti?

  5. Ce vina au bietele flori? Dar noi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s