Unde sunt banii Dumneavoastra?


Abia s-a „inaugurat” Arena Nationala, abia s-a distrus, dupa un singur joc, gazonul montat, daca am inteles bine, de un oarecare Oprisan, si am si aflat ca pretul platit este aproximativ dublu fata de cel platit pentru o arena identica, construita de catre aceiasi firma in Germania. Ce sa facem, unii au organizat licitatia si au semnat contractul, altii si-au batut capul cu constructia, iar cetatenilor Romaniei li s-au luat banii fara sa-i fi intrebat cineva daca vor sau nu vor arena. De fapt, este exact ceea ce s-a intamplat cu multe investitii initiate de guvernarea pedelista. Scumpe, de multe ori proaste si de prea multe ori inutile in aceasta perioada de saracie.  Amintiti-va, printre altele, de vestitul patinoar din Brasov despre care se spune ca a fost platit cu de aproape trei ori costul real. Nimeni nu se mai mira, docilii cetateni ai Romaniei s-au deprins cu aceasta situatie. Ramane o nelamurire: cum circula surplusul de bani, de foarte multi bani. Cine-i dirijeaza? Unde ajung? Stapaniti-va curiozitatea. Nimeni nu va raspunde, vreodata, la aceste intrebari. Dupa cum nu vom afla, de exemplu, din ce bani imparte partidul-fantoma, numit UNPR, franzele contra semnaturi pe adeziunile la partid. Trei franzele contra unui nou membru al acestui partid. Totul face parte din murdaria in care am invatat sa ne balacim.

Inca nu am inteles de ce se foloseste, pentru denumirea acestei arene, sintagma construita englezeste: „National Arena”, in loc de romanescul „Arena Nationala”.

Publicitate

4 responses to “Unde sunt banii Dumneavoastra?

  1. pai cica a costat de vreo 3 ori mai mult decat stadionul similar german, iar in asemenea investitii cu note de plata grotesc umflate s-au specializat toate guvernarile, ca doar toti sunt o apa si-un pamant…

  2. hm, ma gandesc la acest ”wake up romanian” 😉 cata intuitie socio avea Anton Pann atunci cand a hotarat titlul la ”prezentul continuu”
    A trecut atata timp.. insa nici azi nu poti sa-i spui unui om treaz ”desteapta-te”..

  3. Asa s-a reusit, in numai 20 de ani, sa se aduca Romania pe marginea prapastiei!

  4. cred ca m-am cam pripit in commentul anterior …
    ”noi gandim nu citim” :)) :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s