Parerile lui Mirel Axinte


Dl Mirel Axinte, consilier al dlui Sebastian Lazaroiu, Ministrul Muncii si Familiei, astepta trenul in gara Predeal,asezat pe o banca, impreuna cu Dana, prietena Domniei-Sale. Trenul se apropie. Cineva, se ridica de langa dl Mirel Axinte, ingenuncheaza si pune capul pe linia trenului. In secunda urmatoare, sub privirea dlui Mirel Axinte, rotile locomotivei imprastie creierul bietului om pe linie. „Impresionat”, dl Mirel Axinte consemneaza evenimentul pe blogul personal si, „emotionat”, il baga pe sinucigas in p… masii si opineaza ca, intr-un astfel de caz, trebuie chemati gunoierii de la Rebu ca sa faca curatenie.

Un astfel de individ il consiliaza pe Sebastian Lazaroiu in probleme de munca si familie si, probabil, cand se discuta despre milioanele de necajiti din Romania, dl consilier isi insoteste sfaturile cu aceiasi strasnica injuratura.

IMPORTANT: Faptul ca dl Sebastian Lazaroiu si-a ales un astfel de consilier ne indreptateste sa intelegem ca este un om de aceiasi factura. Il va demite oare pe Mirel? Numai daca nu va avea incotro!

Publicitate

3 responses to “Parerile lui Mirel Axinte

  1. Am o parere cam proasta despre Mirel Axinte dar e infinit mai buna decat cea despre mircea suman, care nu poate sa lege doua vorbe coerente si sa nu manince c…. in cele doua vorbe.

  2. De fapt era un cap zborsit….. Asta ca sa rasund unui idiot de pe irealitatea….Acum , daca unul se sinucide in fata sotiei mele , iar ea o sa aiba cosmaruri vreo 6-12 luni, cel putin atunci si eu o sa scriu la fel daca nu mai rau…Si are dreptate, daca vrei sa te „sinucizezi” , macar ai bunul simt sa o faci discret…

  3. MAI SARACUL DE TINE CE SENSIBIL ESTI! POATE SI PUTIN BOLNAV SI AI NEVOIE -DE ALTFEL CA SI AXINTE-DE UN MEDIC-PSIHIATRU SE NUMESTE.
    IATA UNDE NE-A ADUS BASESCU SI AI LUI -LIPSA DE SENSIBILITATE, SI DE UMANISM ,DE TOT CE INSEAMNA SA FI OM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s