TAXA PE RESPIRATIE


Incep prin a multumi UDMR pentru prietenia pe care o manifesta, cu orice ocazie, fata de romani. Cei trei ministri: Kelemen Hunor, Attila Cseke si Laszlo Borbely au avut o activitate remarcabila in urma careia am ramas fara spitale si platim pentru ca am indraznit sa avem masina. Despre dl Hunor nu am auzit nimic. Vreau, insa, sa-i dau o mana de ajutor dlui Laszlo Borbely care, ca Ministru pentru Mediu, se lupta, din toate puterile, chiar daca se face de ras in fata Uniunii Europene, pentru aplicarea principiului: „poluatorul plateste”. M-am gandit bine si mi-am dat seama ca fiecare roman degaja, de fiecare data cand expira, o cantitate, deloc neglijabila, de CO2, gaz puternic poluant. Propun dlui Borbely ca fiecare roman sa plateasca o „taxa pe respiratie”, de 500 de euro anual, incepand de la nastere si pana la moarte. Se vor aduna vreo 10 miliarde de euro pe an cu care Guvernul, condus (?) de dl Boc, va putea realiza 10-15 km de autostrada, la pretul, multumitor pentru Guvern, de un miliard de euro pe kilometru, si vor ramane bani si pentru panglica pe care o va taia, anual, primul-ministru.

Publicitate

6 responses to “TAXA PE RESPIRATIE

 1. Daca e să punem în balanţă taxa pe banala noastră respiraţie cu cea pe razleţele, dar genialele, băşini pe care reprezentanţii Puterii le trag încontinuu, zău că nu ştiu cine ar avea de încasat mai mult! Adică ştiu, dar procedez deontologic. Iaca pârţ… 🙂

 2. Urmeaza taxa pe lacrimi

 3. Îşi face datoria şi domnul Hunor. De pildă, a sistat apariţia Noului Testament tradus şi adnotat de Cristian Bădiliţă…

 4. Bună dimineața!
  Respir !!!

 5. Pingback: Cuvinte de vară | Gabriela Savitsky

 6. Site-ul http://www.casasfatului.ro intenţionează să publice doar materiale foarte bine documentate, de la istorii şi legende ale oraşului de altădată, la analize şi documentare legate de actualitate. Dar mai ales de Braşov. Doar genurile de presă mai puţin folosite astăzi, de unde poţi înţelege mai mult decât dintr-o ştiruţă, în spatele căreia stau o mulţime de de întrebări fără răspuns.
  Redactori site-ului sunt jurnalişti cu experienţă, care au avut ideea de a numi aşa site-ul după ce au constatat că, dacă dau „search”, pe google, căutând imagini, după cuvântul „brasov”, majoritatea pozelor găsite de motorul de căutare sunt cu clădirea din inima oraşului. Iar generoasa sintagmă „casa sfatului” reprezintă foarte bine ideea de loc primitor de unde poţi oricând primi primi o veste interesantă.
  Pentru că vrem să fim o casă primitoare, unde internauţii cu spirit braşovean să poată găsi oricând un sfat bun, vă solicităm un schimb de link-uri. Considerăm că avem un scop comun, da a constitui o comunitate braşoveană cât mai consistentă în mediul virtual.
  Am postat solicitarea noastra aici, în lipsa unui e-mail de contact. Aşteptăm confirmarea dumneavoastră, precum şi orice alte propuneri/întrebari pe e-mail-ul casasfatului@yahoo.com. Mulţumim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s