Ma simt tradat. De ce si de cine? (1)


Un suvoi de idei prezidentiale matura, de cateva zile, mintile romanilor. Vreau sa spun cateva cuvinte despre unele dintre acestea.

Sunt 3-4 zile de cand Sorin Blejnar ne facea cunoscut ca ANAF-ul a descoperit ca retrocedarea Castelului Peles s-a facut fara sa se recupereze de la Casa Regala, daca tin bine minte, suma de 7.000.000 de euro. Era semnalul premeditarii, de catre Traian Basescu, a josnicului atac dezlantuit, impotriva M.S. Regele Mihai, la postul de televiziune B1, in compania lui Ion Cristoiu care, nu ma mir, nu a avut curajul sa restabileasca adevarul istoric. Tratandu-l pe Regele Mihai de tradator, vandut rusilor si incercand sa-l faca vinovat de holocaustul din Romania, Traian Basescu ne-a aratat, inca odata, ca este capabil de orice, ca nu are niciun fel de scrupule, ca este un individ amoral. Care a fost scopul acestui atac? Iata ce cred eu. Masurand calitatea umana a Regelui Mihai alaturi de cea a lui Traian Basescu, sare in ochi mediocritatea celui din urma. Individ amoral, ignorant, istet si smecher dar nu inteligent,  Traian Basescu ii uraste pe toti cei care-i sunt superiori, pe toti cei care nu-l accepta ca stapan suprem dar si pe cei care, fiindu-i slugi, ii trezesc banuieli.  De fapt, Traian Basescu ne uraste pe toti. Cred ca Traian Basescu are nevoie de ajutor.

Mai pot fi si alte motive. Poate ca Traian Basescu vrea sa se mute la Peles sau sa fie incoronat dupa ce termina cu mandatul de presedinte.

2 responses to “Ma simt tradat. De ce si de cine? (1)

  1. Un crez logic si lucid pana la sange: „T.B. are nevoie de ajutor”. Dar teama mi-e ca specialistii au plecat de mult si nu mai are cine sa-l ajute.

  2. eu , cel putin, nu l-am auzit spunind ca l-ar avea ‘model de urmat in viata’ pe Napoleon, doar pe R Reagan, de care, desi mie nu mi-a fost prea agreabil, nu ii seamana mai dewloc

    s’o fi visind si incoronat, mai stii?

    zile linistite, Dle Suman

    [mi-am permis sa Va trec in RSS pe blogul meu…]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s