Redresarea economica se va simti in buzunare din 2012


Multilateralul Emil Boc ne-a anuntat ca vom simti redresarea economica, in buzunare, incepand din 2012. Asa sa fie? Vom simti ceva in buzunare in 2012? Da! Vom simti mita electorala. Vom simti cum Boc, daca, Doamne fereste, va mai fi prim-ministru, va folosi ultimele picaturi stoarse din ruinele economiei romanesti, pentru a mai pune mana pe putere pentru inca un mandat. Se vor folosi, cred eu, si bani din cel de al doilea imprumut, asa numit preventiv, contractat cu FMI, noul stapan al Romaniei si sustinator al lui Basescu. Si, daca Boc va reusi, va urma desavarsirea operei de distrugere a democratiei, de saracire a romanilor, de completa aservire a tarii intereselor straine.  Daca se va realiza scenariul apocaliptic al perpetuarii la putere a PDL, VINOVATA VA FI OPOZITIA, care pare incapabila sa structureze o strategie corecta, coerenta, pentru rasturnarea actualei puteri.


Publicitate

4 responses to “Redresarea economica se va simti in buzunare din 2012

  1. Cred ca interesele straine conduc Romania

  2. Vorbesti ca acela ce ne povestea despre „duduia economia” si crestea saracia. In ce conditii a preluat guvernul Boc Romania? Pana si fondurile de calamitate au fost cheltuite de PNL PSD. Saracia si somajul provin din distrugerea economiei 2 000-2 004. Azi se zbat unii sa refaca si altii se zbat in pat, acasa. Halal democratie am ajut pana in 2 009. Ce au facut cu Agricultura, dupa lovitura de stat din 89? Promisiuni si atat. Taranul cumpara mancare de la oras!!!

  3. @Adrian Saracia si somajul provin din furt, proasta guvernare si incompetenta pedelistilor. Ati uitat milioanele de euro aruncate in 2009 in campania ridicola a lui Basescu?

  4. Doamne, in cate mii de cioburi s-a spart Romania! Numai din doua comentarii si vezi modul diametral opus in care romanii s-au „rupt” unii de altii si toti de adevar. Cred ca lectiile de educatie civica (si, implicit, istorica) sunt singurele parghii pe care se poate recladi o relatie normala intre Cetatean si Stat. Iar rolul asta revine Opozitiei Unite, asa cum este si firesc intr-un context democratic civilizat. Din pacate, la ora actuala, Opozitia seamana tot mai mult cu o doamna cu fundul mare si capul la cutie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s