Noi motive de suspendare a Presedintelui


Marti, 1 februarie, ora 16:10.  Presedintele Basescu incheie discutia cu Grupul Parlamentar al UNPR. Ieri, presedintele a discutat cu Grupurile Parlamentare ale PDL. Nu stim destul despre aceste intalniri pentru a le comenta dar putem face o afirmatie: Participand si conducand aceste intalniri, Presedintele Basescu se implica in activitatea parlamentara si incalca din nou, cu aceiasi dezinvoltura ca totdeauna, Constitutia Romaniei.

Sa nu uitam ca nici unul dintre  parlamentarii care constituie acest grup nu a fost ales ca membru UNPR. Totusi Curtea Constitutionala a dat, ceea ce nu ma mira, un verdict de constitutionalitate constituirii acestui partid. Acest verdict nu ma impiedica sa ma intreb daca vreunul dintre acesti parlamentari ar mai fi castigat aceasta calitate, candidand din partea UNPR.

Azi, plecand de la intalnirea cu Grupul UNPR, Presedintele Basescu a raspuns la intrebarea unui ziarist, ca daca va fi suspendat si demis, va candida si va fi reales din nou. Presedintele nu a uitat ca nu poate avea decat 2 mandate dar vrea sa atraga atentia adversarilor ca, daca va fi demis, actualul mandat nu se va numara. S-ar putea, deasemeni, sa gandeasca la o modificare a Constitutiei. Nu a inteles, insa, ca romanii nu-l vor mai vota. Ii ramane speranta votului prin corespondenta.Anunțuri

6 responses to “Noi motive de suspendare a Presedintelui

 1. Pingback: Băsescu vrea să-l aresteze pe Ion Iliescu? | Gabriela Savitsky

 2. Nu motivele lipsesc. Lipsesc politicienii patrioti, politicieni care sa nu se faca a nu vedea ca tara este in faliment, ca nu a intrat in incapacitate de plata datorita imprumuturilor, ca in 20 de ani, dar mai ales in cei in care Basescu a fost presedinte, prostia si incompetenta si-au facut de cap. Basescu nu a „lucrat” singur ci secondat de indivizi lacomi si corupti.

 3. Misu Seserman

  Cine dirijeaza pasii lui Traian Basescu? Cine a dirijat procesul de inrobire a tarii noastre?

 4. Radu Mironescu

  Sustin acest p.d.v. Daca privestipe firul istoriei post-decembrie de la legea privatizarii ai impresia unui scenariu de al carui final ne apropiem.

 5. Tanarul Werther

  Eu cred ca UNPR va aduce noutati benefice pentru tara. Dar fara general.

 6. Presedintele Basescu si PDL vor face ORICE pentru a pastra puterea. Programul de saracirea Romaniei si romanilor nu este inca terminat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s