O intrebare nevinovata


Scandalul recalcularii pensiilor militare ocupa primul loc in mass-media si este bine cunoscut de noi toti. Sigur ca, speriati cred eu, politicienii puterii, incepand cu presedintele Basescu au incercat sa-i linisteasca pe pensionarii militari. Toti au cantat acelasi refren: majoritatea pensiilor militarilor cresc prin recalculare. Asa o fi? Poate, dar daca este asa de ce au fost recalculate pensiile? Care este logica acestei recalculari? S-a urmarit marirea pensiilor militarilor? Nu cred si, asa stand lucrurile, nu pot crede ce spun politicienii puterii.

Publicitate

7 responses to “O intrebare nevinovata

 1. Pingback: Naufragiatul « Cristian Dima

 2. Intrebarea merge direct la miezul problemei. Cine ne va spune care este logica acestei recalculari prin care, dupa cum spun autorii, pensiile militare cresc in cea mai mare parte.

 3. Marinica zis fruntasul

  Nu cred ca s-au prostit chiar atat. Interesant ca in media nu s-a pus aceasta intrebare de esenta.

 4. Raspunsul adevarat la aceasta intrebare poate fi dat numai de cei care cunosc adevaratele scopuri ale haosului numit reforma si modernizare.

 5. I. Sarmanul cetatean

  Acesti indivizi periculosi nu fac nimic la intamplare. Numai ca pe noi nu ne poate duce mintea pana in strafundurile porcariilor pe care le gandesc.

 6. Pensiile militare sunt un capitol din cele multe privind aruncarea tarii in haos de catre pedelisti in frunte cu dl Basescu, dna Udrea, dl Boc. Unde vom ajunge? Ei se pregatesc de acum pentru falsificarea alegerilor.

 7. Pingback: Foaie de cord. Pipăibil « GENUNCHIUL LUMII

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s