Stenoza aortica sau sanatatea data pe mana unui incompetent.


Mitropolitul Ardealului, Bartolomeu Anania, a ajuns la Viena unde este posibil sa fie supus unei operatii de inlocuire a valvei aortice. Bartolomeu Anania va implini, sa speram, 90 de ani in martie. Sa-i dorim sanatate si sa le uram medicilor, care-l vor opera, reusita in amanarea intalnirii dintre pacientul lor si Dumnezeu. Informandu-ne despre acest eveniment, mass-media a adaugat si o informatie care, dupa parerea mea, este un fals. Potrivit acestei informatii, mitropolitul trebuie sa se opereze in strainatate deoarece in Romania nu exista aparatura necesara. Nu este adevarat. In Romania s-au facut, pana acum, din cate stiu, 1500-2000 de astfel de operatii, in mai multe centre din tara, cu o rata de reusita de cca. 95%. Dintre aceste centre, juristul oradean, Cseke Attila, ajuns ministru al sanatatii, la propunerea UDMR, s-a hotarat sa desfiinteze cateva, printre care cele din Targu Mures si Timisoara. Toate aceste centre sunt absolut necesare si isi acopera complet cheltuielile, fiind rentabile.  Ministrul jurist nu este interesat, insa, de sanatatea noastra. Cei care au destui bani pentru a plati 1000 de euro pe zi spitalizarea la Viena, plus operatia, etc. se descurca, ceilalti pot muri. Nimeni dintre cei de la putere nu-i va regreta. In ceea ce priveste umilirea medicilor de varf, de care inca mai dispunem, nu cred ca-l deranjeaza pe Cseke Attila sau pe Emil Boc.

Anunțuri

3 responses to “Stenoza aortica sau sanatatea data pe mana unui incompetent.

  1. Asta inseamna politica? Sa pui un tinerel incompetent in domeniu, jurist fara experienta, sa se ocupe de sanatatea romanilor? Bravo, UDMR! Bravo, Basescu! Bravo, Boc! Bine ca voi si toti invartitii va ingrijiti la Viena iar altii cu greu cumpara o aspirina!

  2. Ramona Ianculescu

    Dureros!!! Si tot atat de dureros este blamul aruncat asupra asistentei sanitare din Romania de catre politicienii plini de bani dubiosi care isi ingrijesc pretioasa sanatate pe la clinici din strainatate. Sa le fie rusine.

  3. Am auzit ca la Targu Mures s-a facut implant de inima unei fetite de trei ani. Iata ce se poate face inRomania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s