Demisia lui Vasile Blaga


A demisionat Vasile Blaga. A demisionat ministrul cu cea mai buna apreciere in randul multor cetateni romani, ministrul asupra caruia, potrivit afirmatiei sale, nimeni nu putea sa faca presiuni. Cu o viteza remarcabila, cuplul Basescu-Boc a facut dintr-un anonim, lipsit de orice pregatire in acest domeniu, Traian Igas, un nou ministru al Administratiei si Internelor.  Dupa aceasta demisie va propun 2 concluzii:

1. Comportamentul dlui Traian Basescu, in fata protestului politistilor si al demisiei de onoare a dlui Blaga, ne-a demonstrat inca odata, daca mai era nevoie, lipsa sa de adevarata maturitate politica, ne-a demonstrat ca nu este un „barbat de stat”. Pentru a va convinge, asteptati actiunile care vor urma cu scopul de a salva scaunul prezidential pentru Traian Basescu. Fara scrupule.

2. Ultimele evenimente nu trebuie sa ne faca sa uitam ca cel mai grav fapt petrecut in aceste zile, cu cele mai profunde repercusiuni negative asupra functionarii ca stat democratic a statului roman, este felul in care Roberta Anastase, aparata de dl Basescu, a falsificat votul la Legea Pensiilor. Se face vreo ancheta?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s