Primul-ministru nu trebuie anchetat?


Tragedia, dezastrul de la maternitatea Giulesti, a provocat o dezbatere furtunoasa bazata, mai ales, pe revolta cadrelor medicale impotriva conditiilor in care trebuie sa lucreze, conditii create prin adoptarea cu usurinta, iresponsabila, a unor acte normative ale caror consecinte nu au fost evaluate. Nu se poate sa lasi o singura asistenta sa se ocupe de 11 bebelusi si sa nu raspunzi in nici un fel de consecinte. Primul-ministru si ministrul sanatatii trebuie audiati de procuror. Justitia are raspunderea hotararii privind vinovatiile, dar tot justitia are si raspunderea unei anchete complete, a unei anchete care sa permita cunoasterea tuturor circumstantelor care au dus la aceasta catastrofa.

Publicitate

3 responses to “Primul-ministru nu trebuie anchetat?

  1. A fost gasit Acarul Paun in persoana asistentei.Aveti dreptate.Nu e singura vinovata, sau mai exact, nu e principala vinovata.

  2. sunt momente grele pentru tara,momente de o gravitate exceptionala.La portile spitalelor a aparut cutia milei,doctorii refuza serviciul de garda,medicamentele s au scumpit iar in spitale lipsesc ,nu sunt, pur si simplu nu sunt,poti muri la fel de linstit si acasa si in spital.Pensiile se vor reduce,salariile se vor reduce si mai mult,milioane de romani vor suferi de frig, foame ,lipsa ingrijirilor medicale ,lipsa unei educatii adecvate in scoli,incepe genocidul poporului roman,incepe calvarul urcari pe dealul Golgotei.Fiecare roman trebuie sa protesteze in felul lui,asa cum poate si cum e dispus fiecare.Cei care tac,care se fac ca nu vad,cei care sunt indiferenti,cei nepasatori,cei cinici,vor deveni complici la genocidul din tara,prin tacere si indiferentza lor vor deveni calaii propilui popor.CITESTE SI DA MAI DEPARTE!!! buni si comunistii la ceva:)))))

  3. De ce numai Boc? Acesti indivizi, fara raspundere, cred ca pot sa-ti taie un picior si,apoi, sa-ti ceara sa concurezi la proba de marathon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s