CINE SUNT VINOVATII?


Au murit in chinuri, in ingrozitoare chinuri, cinci bebelusi. Singuri, fara aparare, si-au dat vietile, neincepute inca, in chip de jertfa pe altarul ticalosiei. Cine este vinovat? Unde si cu cine incepe lantul vinovatiilor? Voi raspunde fara menajamente. Primii vinovati suntem noi. Noi cetatenii Romaniei, noi cei care de ani, de multi ani, asistam cu inconstienta, cu  toleranta imbecila, la ascensiunea incompetentei, necinstei si prostiei. Noi cei care nu reusim sa intelegem ca tara noastra se prabuseste in ritm de manele, ca nu se poate altfel cat timp o conduc niste indivizi a caror ignoranta nu este egalata decat de aroganta cu care ne dispretuiesc. Ei au dezorganizat totul. Ei au lasat spitalele fara medici, fara asistente, fara medicamente. Ei au lasat bebelusii singuri, parasiti in voia focului.  Ei, in frunte cu Traian Basescu, cred, sau vor sa ne faca sa credem, ca daca Romania ramane fara medici, ingineri, profesori, nu are importanta, ba chiar ca este vorba de un proces firesc. Ei, au cheltuit, guvern dupa guvern, sume imense pe asfalt de proasta calitate, pe sensuri giratorii, pe patinoare,pe borduri proaste, pe masini de lux, pe achizitii inutile, lasand spitalele in paragina, facand nefunctionale scolile, lasand sa se ruineze monumentele istoriei noastre. Nu sunt bani, ne spune ministrul transporturilor, daca intrebam de ce caile ferate au ajuns intr-un hal fara de hal, de ce nu facem autostrazi, etc. etc. Nu sunt bani, ne spune ministrul sanatatii, nu sunt bani ne spune primul ministru, nu sunt bani ne spune presedintele tarii. Dar unde sunt banii? Ce-ati facut cu banii nostri? De ce i-ati lasat pe bebelusi in voia focului? Nu va dati seama ca de pe urma unor indivizi care habar nu au cum se conduce o tara nu poate iesi decat DEZASTRUL? Faceti un gest de minim patriotism si plecati. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

A fost arestata preventiv asistenta care a parasit pentru 12 minute, dupa cum spun anchetatorii, salonul de terapie intensiva al Maternitatii Giulesti, lasandu-i pe bebelusi singuri. Nu vreau sa discut despre principiile care trebuie sa guverneze arestarea preventiva. In schimb va rog sa intelegeti ca nu se poate ca aceasta asistenta sa fie un fel de „acar Paun”. Sa asteptam!

Publicitate

2 responses to “CINE SUNT VINOVATII?

  1. Din punctul meu de vedere cred ca sistemul trebuie revigorat de principiu de la cap…nu de la coada…(deoarece e deja imputit) de ce nu se fac astfel de controale inainte de intamplarea unor tragedii precum ,,Giulesti” ?

  2. Asta a fost doar veriga cea mai slaba din lantul slabiciunilor ce alcatuiesc un sistem c-o uimitoare capacitate de regenerare – veriga ce-a cedat va fi inlocuita rapid cu una cel putin la fel de slaba! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s