Cu incredere in dl Boc


Cu incredere in dl Boc si, mai ales, in ideile sale, optimiste si suculente, am hotarat sa nu mai arunc nici macar un singur bon fiscal. Le voi pastra cu sfintenie si, la sfarsitul anului, ma voi bucura de intoarcerea in buzunarele mele, ca recompensa pentru lupta impotriva evaziunii fiscale in care ma angajez de azi, a unei parti din banii pe care-i voi cheltui pe diverse cumparaturi, asa cum ne-a promis dl Boc. Am coborat, din pod, o valiza in care sper sa incapa toate bonurile din acest an. Dupa socotelile mele, vor fi cel mult 1000 iar anul viitor vreo 2500. Asta inseamna ca, daca cel putin 8000000 de cetateni vor face ca mine, anul acesta se vor aduna cam 8 miliarde de bonuri, iar anul viitor  cam 20 de miliarde. Guvernul va infiinta o Agentie Nationala pentru Numararea si Validarea Bonurilor, condusa de un presedinte cu rang de ministru si de vreo 3-4 vicepresedinti. In fiecare judet se va organiza o Directie judeteana si in fiecare comuna un Birou comunal. Toate acestea vor fi dotate cu scanere, imprimante, copiatoare si computere legate intr-o retea nationala. Se vor cumpara softurile specializate, se vor organiza cursuri, scoli de vara, se vor elabora grile de salarizare si se vor aproba sporuri pentru respingerea a cat mai multe bonuri. FMI va aplauda buna organizare si ne va da un imprumut pentru sustinerea luptei impotriva evaziunii fiscale.

Reclame

5 responses to “Cu incredere in dl Boc

 1. La cate initiative au fost pana acum, merge si una cu bonurile..
  O’ncercam si p’asta. Si dupa aia?

 2. Radu Milosevici

  Tare, dar exacta! Asa merg treburile la noi. Sa nu ne miram de haosul ce se instaleaza zilnic si de falimentul de tara de care suntem foarte aproape!

 3. St. Prelipceanu

  Eu sunt pensionar si pot cumpara 1 litru de lapte si o paine, la 2 zile. Cand ma voi satura de lapte voi bea, in loc, apa., ceea ce le doresc si lui Boc si Basescu.

 4. Pingback: 1001 culori şi poveştile lor « Blog din Ţara Bârsei

 5. E un univers kafkian pe care l-ai susprins foarte bien si care se…rinocerizeaza tot mai mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s