CE URMARESTE PRESEDINTELE?


Maine, duminica 20 iunie, din nou, dl Traian Basescu va discuta problemele Romaniei cu varfurile PDL. Departe de a mai fi Presedintele tuturor romanilor, dl Basescu si-a asumat, fara jena, fara grija Constitutiei si, mai ales, fara grija drepturilor noastre, pe care a jurat sa le apere, rolul de sef de partid, implicit a parasit obiectivitatea obligatorie in functia pe care a solicitat-o in ridicola si costisitoarea campanie electorala din 2009. Credeti ca dl Traian Basescu nu intelege ca face grave erori de comportament ca Presedinte al Romaniei? Credeti ca nu stie ca Guvernul Boc s-a dovedit incapabil sa gestioneze situatia economica si sociala a tarii? Credeti ca nu este informat despre dezaprobarea noastra in legatura cu „misterul” folosirii banilor imprumutati de la FMI si UE? Credeti ca nu cunoaste numeroasele dezvaluiri aparute in presa despre achizitiile inutile facute la preturi enorme de catre diverse organisme ale statului? Credeti ca nu este la curent cu incompetenta care paralizeaza, pe zi ce trece, activitatea institutiilor statului datorita numirii in  mii de posturi de conducere a unor indivizi al caror unic „merit” este apartenenta la clientela politica? Dar cate nu stie dl Presedinte Traian Basescu despre care noi nu avem habar si, totusi, in loc sa incerce sa sprijine constituirea unui Guvern adevarat, in loc sa faca totul pentru a apara Constitutia, pentru a promova competenta, dl Traian Basescu organizeaza discutii politice „misterioase” cu scopul, cred eu, de a consolida imaginea guvernului. CE URMARESTE, OARE, DL PRESEDINTE BASESCU?

20 iunie   Cred ca, prin intalnirea de azi, de la Snagov, dl Presedinte Basescu urmareste consolidarea pozitiei sale personale, a imaginii sale care s-a cam botit in ultimul timp. Cred ca, acesta fiind scopul suprem al vietii sale, dl Basescu va folosi, din nou, arsenalul bine cunoscut, va ataca coruptia, va flutura stindardul drepturilor romanilor, va ataca opozitia, va invinovati fostele guverne dar, cu siguranta, va veni si cu noutati. Printre noutati vor fi si sacrificii, dar si amenintari, voalate sau directe.

Reclame

3 responses to “CE URMARESTE PRESEDINTELE?

  1. Ionut brasoveanul

    Vrea sa apere masina de coruptie care aduna bani din tot felul de miscari puse la cale de unii. Cred ca se aduna sume enorme de la afaceristi si din banii statului.

  2. Radu Mironescu

    Nu putem patrunde in mintea dlui presedinte dar sigur nu urmareste ceva bun pentru noi.

  3. Printul noptii

    Dl presedinte Basescu este foarte speriat si aduna armata pedelista ca sa-si dea iluzia puterii. De hotarat nu au ce hotari, cel mult ca trebuie sa se grabeasca sa inhate ce se mai poate gasi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s