Avem ceea ce meritam


25.05.10 in jurul orei 23:00.     In timp ce scriu, Presedintele Basescu, care a incheiat discutiile cu grupurile parlamentare ale partidelor care sustin actuala putere, ne prezinta situatia economica a Romaniei. Dupa obicei, nu uita sa atace pe cei care nu sunt de acord cu el. Prezentarea se rezuma la cheltuielile bugetare, la un amestec de cifre si proportii preluate din PIB cu altele preluate de la buget, asa incat este greu sa-l urmaresti si, mai ales sa intelegi situatia. Nu ne spune nimic despre situatia veniturilor bugetare si extrabugetare, despre ce s-a intreprins pentru a le mari. Sigur, nu uita sa atace perioada guvernului Tariceanu, cand tot el era presedinte, uitand de 2009 anul in care, ridicol si lipsit de demnitate, a dansat si a baut la fel de fel de „festivitati electorale”, uitand, atat el cat si guvernantii, de soarta tarii si pierzand, astfel, momentul cand se puteau lua masuri reale. Dl Basescu nu a spus nimic despre ruina veniturilor bugetare, despre risipa si furt, despre banii publici dirijati catre clientela politica, asa cum au recunoscut, recent,  unii dintre cei mai importanti  sustinatori ai sai. Daca ceea ce a spus dl Basescu este tot ce stiu sa faca, in aceste momente grele, cei care au ajuns, purtati de un destin crud, sa conduca Romania, ma infior. Suntem pierduti. Dl Basescu nu a spus nimic despre principala cerinta a acestui moment: DEMISIA SA SI A CELOR CARE-L SUSTIN. Dl Basescu vorbeste in continuare. Nu-l mai ascult. Nu am ce asculta.


Anunțuri

8 responses to “Avem ceea ce meritam

 1. vecina de vis-a-vis

  Aveti dreptate. Avem ceea ce meritam. Si cei care au fost la vot si au votat acest partid, dar si cei care nu au fost la vot si au lasat acest partid sa castige alegerile!

 2. Asa este. Nu mai avem ce asculta din vorbele acestui domn. A adus nenorocirea asupra Romaniei si ne-a transformat intr-un neam de cersetori in timp ce el si ai lui s-au imbogatit peste masura.

 3. Dumnezeu sa-i pedepseasca pe toti cei care au crezut si, poate, mai cred in minciunile acestui presedinte. Minte zilnic. Ce spune azi nu recunoaste maine.

 4. Pingback: Ce vrăji a mai făcut Basheascka mea « Gabriela Savitsky

 5. Cei mai nepregatiti si putin ajutati de materia cenusie au ajuns sa dispuna de vietile noastre, ale parintilor si copiilor nostri. Ei iau hotarari dupa ce termina o sticla sau doua de whiski. Daca l-ati ascultat azi pe Boc ati putut constata ce redusi la minte sunt acesti indivizi. A vorbit mult despre economii prin reducerea cheltuielilor dar nimic despre masuri pentru CRESTEREA VENITURILOR.

 6. Oare ce gandeste domnul Basescu? Nu intelege ca a pus un prim-ministru si un guvern care duc romanii de rapa? Cum poate spune ca el ca presedinte de tara ia hotarari beat?

 7. Printul noptii

  Bunicul meu de 87 de ani si bunica mea de 83 de ani m-au rugat sa transmit dlui Basescu multumiri fierbinti pentru ca le-a redus pensiile si vor trai mai sanatos si mai mult, iar la iarna se vor cali in frig. Amandoi ureaza Domnului Presedinte sa traiasca multi ani cu o pensie de 350 de lei pe luna impreuna cu fetele cele lacome.

 8. Peste cateva luni situatia de azi va fi apreciata ca fericita. Putem scapa daca pleaca tartorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s