Obraznicie si minciuna


Mi- e mila de Emil Boc.  Il ascult vorbind dupa discutia cu patronatele. Aceleasi idei lipsite de orice fundamentare, numai vorbe, numai inca o incercare disperata de a ascunde, de a nu raporta adevarul cetatenilor. Exact ca Traian Basescu, Emil Boc cauta vinovati in guvernarile anterioare. El si patronul sau, Traian Basescu, vor, cu orice pret, sa ramana la putere. Emil Boc uita, se face ca uita, ca anul 2009 a fost anul spectacolului ridicol al campaniei electorale, pe banii nostri, pentru realegerea lui Traian Basescu. Ce au facut in 2009 Basescu si Boc? Au dansat si au mancat, nu au facut nimic pentru diminuarea efectelor crizei, dimpotriva ne-au ascuns adevarul, ne-au mintit spunandu-ne ca iesim din criza. Iar acum, acesti domni vor ca romanii sa nu vada ca acest guvern incapabil arunca povara crizei, povara incompetentei clasei politice, dar mai ales a lui Traian Basescu si a lui Emil Boc, in spatele celor mai dezarmati si vulnerabili cetateni ai Romaniei: pensionarii, bugetarii, copii, mamele, handicapatii, etc. Boc se face ca nu intelege tragedia pe care o vor trai acesti oameni. In acelasi timp, guvernul are grija ca imbogatitii din averea publica sa nu fie afectati in nici un fel. Guvernul se face ca nu vede cati bani se arunca, in continuare, pe investitii care nu au decat un singur scop: bani pentru clientela politica. Trebuie sa intre in mintea tuturor un fapt care este tot mai evident: Singura cale pentru o eventuala salvare este plecarea lui Traian Basescu, a lui Emil Boc si a gastii care-i sustine.

Un individ cu mult tupeu, ma refer la Silviu Prigoana, multi milionar in euro, tatal unei odrasle careia i-a cumparat un Lamborghini care a costat 150.000-200.000 de euro, si-a permis sa aprecieze ca o pensie maxima de 1500 lei este suficienta. Acest domn, in casa caruia se cheltuie, cred, aceasta suma in una sau doua zile, caruia nu i s-a verificat felul in care s-a imbogatit, ar face bine sa aiba minimul de decenta de a tacea din gura. Pana una-alta sa incerce sa traiasca o luna cu acesti bani, impreuna cu baiatul si sotia.

Anunțuri

6 responses to “Obraznicie si minciuna

  1. Boc chiar nu intelege…Cred ca are si rautati…

  2. Boc intelege foarte bine dar actioneaza ca varf de lance al grupului de corupti, lacomi si super-egoisti, condusi de Basescu. Intr-o zi, candva, sper sa aflam, noi sau copiii nostri, organizarea monstruoasa a acestei mafii in care banii publici se sustrag si se distribuie de jos in sus. In schimb protectia se asigura de sus in jos.

  3. De ce nu se mai fac sondaje sa stim si noi cum mai gandesc cei care lau votat pe dl Basescu si ne-au procopsit cu un sef de mafie. Este trist. Cu astia in fruntea tarii Romania va dispare in vreo 20 de ani.

  4. sandu schaiovitsch

    Aici e soare. La voi ploua. Jos guvernul!

  5. Silviu Prigoana, absolvent de scoala profesionala, este foarte priceput la conducerea tarii. Este cunoscut ca lingau de frunte a lui Basel.

  6. Romania are ce a dorit. Sa va fie de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s