FRICA


Acum doua sau trei zile, am auzit pe cineva, cred ca un politician roman, vorbind despre „teama ca element motivant”. Chiar daca, pentru moment, mi s-a parut o afirmatie cinica, trebuie sa recunosc ca ea cuprinde o doza importanta de adevar. Teama este cea care motiveaza, acum, actiunile guvernantilor. Discutia organizata azi, la Cotroceni, cu politicienii sustinatori ai guvernului; asa numitul „dialog social” sustinut, subit, de primul-ministru; discutia in curs, cu liderii sindicali, de la Ministerul Finantelor, la care participa, pe neasteptate, Emil Boc; toate sunt rezultatul fricii si este vorba, in primul rand, de frica care-l scutura pe Traian Basescu. Dl Traian Basescu are un singur obiectiv si o singura spaima: sa nu piarda cumva presedintia Romaniei cu toate avantajele care decurg din aceasta pozitie. Iar cei 40.000 de protestatari, adunati ieri in fata Guvernului, strigatele de „JOS BASESCU”, l-au speriat si mai rau. Din pacate, deciziile luate sub imperiul fricii nu pot fi decat gresite. Va veti convinge.

Presedintele „tuturor romanilor” s-a transformat, fara jena, in presedintele coalitiei guvernamentale. Calcand peste Constitutie, peste demnitatea prezidentiala, peste rolul constitutional de moderator, etc. face exact ce trebuie pentru a dezbina romanii. Pentru Marti a convocat o noua discutie cu arcul guvernamental.

2 responses to “FRICA

  1. Si mie mi-e teama. La fel si multor romani care se vad deodata pe marginea prapastiei. Ce vom face? Stiu ca pe masura ce trece timpul situatia e tot mai grava. De asta nu-i pot ierta pe presedinte si prim-ministru care un an nu s-au gandit decat la realegerea lui Basescu si au lasat Romania in uitare. Vom trece prin mari nenorociri. Lor nu le pasa. Au adunat destul.

  2. Domnul Emil Hurezeanu înainte de revoluție a fost unul din idoli mei pe care îl ascultam cu mult interes ,cu timpu mi-am dat seama câ acest lider de opinie este un oportunist îmi pun întrebarea,oare acest individ nu cumva a fost o cîrtițâ implantată la europa liderâ?sau poate bani murdari a lui Vîntu iau rupt coloana .săi fie rușine pentru dezamăgire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s