Inca un trandafir


La alegerile pentru locul liber de deputat din colegiul 19, in Capitala, a castigat Teo Trandafir. In goana dupa bani, in pierdere masiva de audienta, intelegand ca emisiunile sale nu mai sunt gustate, Teo Trandafir a esuat in bratele celor care reduc salariile, reduc pensiile, distrug asistenta sanitara si lovesc invatamantul, dar isi platesc bine acolitii. Mai importanta este insa participarea de numai cca 15% la vot. Aceasta participare are o singura semnificatie: lehamitea cetatenilor care stiu ca nu mai au ce astepta de la clasa politica, dezgustul cu care marea majoritate a  romanilor privesc spre cei care s-au cocotat la conducerea Romaniei.

Castigarea locului de deputat din colegiul 19 trebuia sa fie un obiectiv major pentru partidele de opozitie, iar candidatul trebuia sa fie o adevarata personalitate, apreciata, de catre alegatori, pentru inteligenta si onestitate. S-a facut o mare greseala iar raspunderea revine PNL si PSD.

Anunțuri

4 responses to “Inca un trandafir

  1. ion caragheorghe

    Da! Acestea sunt cuvintele potrivite: dezgust si lehamite. In timp ce se iau masuri cretine care ne vor lasa fara producatori in piete si vor aduce inca o marire de preturi, dictatorul Basescu este preocupat de reforma Constitutiei care se face asa ca sa-i aduca si mai multa putere.

  2. Poate ca dracul nu este chiar atat de negru

  3. Biata Teo, dupa ce i s-a facut vant de la Pro-tv, ramasese pe drumuri. Ma bucur pentru ea. A ajuns la ai ei.

  4. eu unul prefer 100 de Teo d3cat 100 de neica smecheri – avand in vedere statutul pe care-l are cel putin se incadreaza intr-un relativ cadru de ”noblesse oblige”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s