Sub stapanirea diavolului


 

Romani, iata ce a hotarat Dumnezeu:  Pacatele voastre, lasitatea si ticalosia, dospite in nimicnicie si prostie, vor fi pedepsite de diavol. Va dau in stapanirea lui.  Sa nu plangeti, sa nu implorati mila, sa nu incercati sa Ma induplecati cu rugaciuni false. Ati dovedit, atunci cand v-am lasat sa alegeti, ca nu meritati altceva. Ati dovedit ca va place sa fiti mintiti de diavol, ca strambaturile sale, felul in care topaia, canta si hahaia, felul in care va insela pe fata, sunt pe placul vostru. V-ati lasat invrajbiti pana la ura intre frati.  Preotii vostri, imbracati in haine stralucitoare, in loc sa va deschida mintea, l-au lasat pe diavol si pe demonii sai sa-si deslantuie puterile desertaciunii pentru a se putea desfata cu placeri pacatoase platite tot de voi, de voi care veti plati totul. Voi veti plati, voi veti suferi in spitalele fara medicamente, voi veti plange dupa copiii care va vor parasi, voi veti rabda foamea pentru a-i da diavolului aurul pe care-l iubeste, voi veti vrea sa munciti si nu veti avea unde si tot voi veti tremura de frica demonilor care-l slujesc. Tara voastra va fi alungata din randul tarilor care-mi respecta poruncile. Veti avea ceea ce meritati. Veti avea ceea ce iubiti. Mergeti si cadeti in genunchi in fata lui! Eu mi-am intors fata de la voi.

Reclame

7 responses to “Sub stapanirea diavolului

 1. Am văzut un spectacol grotesc aseară la PD-L şi o reacţie la fel de urâtă a lui Băsescu azi-noapte.
  Am văzut două extreme.
  Pe Geoană vorbind încrezător în victorie, reacţiile de coalizare dintre toate partidele, cu excepţia PD-L, convingerea de schimbare şi de limpezire a apelor.
  Iar mai târziu o atitudine demnă de un alcoolic şi o replică pe măsură: un fleac, i-am ciuruit!
  Penibil că trăim într-o asemenea ţară! Mi-aş dori să plec din ţară. Nu am trăit bine în ultimii 5 ani şi nici în următorii 5 în frunte cu Băsescu. Dar vor trăi bine cei din PD-L şi alesul lor.

 2. Sntem o tara condamnata. Condusa de ani de zile de niste nulitati, avem deschis drumul mizeriei.

 3. Este vadit ca alegerile au fost fraudate cu multe zeci sau sute de mii de voturi. Daca Basescu va fi, cu concursul oamenilor sai din institutiile statului, presedinte al Romaniei, vom sti clar ca este un presedinte nelegitim. Cei de pe teritoriul Romaniei nu l-au votat pe el. Vom avea un presedinte votat, fara controlul stabilit prin lege al candidatilor, de catre cei care au plecat din Romania tocmai din cauza mizeriei creata prin incompetenta, incultura si proasta guvernare a lui Basescu si a acolitilor sai.

 4. Voi, romani din diaspora, veniti inapoi in Romania, veniti sa va „bucurati” de binefacerile celui pe care l-ati votat. Nu ne lasati pe noi, cei care traim in Romania, sa ne balacim in mizeria morala si materiala pe care o vom avea datorita votului vostru.

 5. Ileana Cosanzeana

  De doua zile plang si ma rog sa scapam de acest diavol. Nu inteleg cum s-a putut ca multi romani sa nu inteleaga ce pericol ne paste. Sper ca fulgerul lui Dumnezeu va lovi unde trebuie.

 6. Nu exagerati. Incercati sa fiti obiectivi si nu va mai legati de hahaitul lui Basescu. Asa rade el.

 7. Sa asteptam rezultatul contestatiei depusa la Curtea Constitutionala de catre PSD. Atunci se vor putea trage concluzii complete si se va putea intelege ce valoare mai au institutiile statului roman.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s