Ce l-as fi intrebat pe Dl Traian Basescu


Joi, 3 decembrie, 21:30.   Asa numita „mare confruntare” este pe terminate. S-a caracterizat prin tentatia, careia candidatii, mai ales Traian Basescu, nu i-au rezistat, de a inlocui subiectele de interes national cu atacuri personale. Traian Basescu s-a manifestat cu „proasta crestere” bine cunoscuta, a vorbit asa incat sa-l impiedice pe adversar sa-si exprime ideile, s-a straduit sa-si acopere ineficienta, in exercitarea mandatului de Presedinte al Romaniei, prin atacuri diversioniste. Retin felul in care a raspuns si a jurat pe Biblie, la intrebarea privind lovitura data copilului Catalin Istratoiu, raspuns din care a reiesit clar ca filmul, bine cunoscut, nu este trucat, ca asa cum se vede clar si recunoaste indirect, Basescu l-a lovit cu dosul palmei. In mod surprinzator. Mircea Geoana nu a raspuns atacurilor lui Traian Basescu, construite pe tema „mogulilor”, cu intrebari despre bine cunoscutele cazuri de coruptie in care este amestecat Basescu. De ce l-a crutat? Nu stiu dar vreau sa pun si eu o intrebare, in locul lui Geoana: Este adevarat, Domnule Traian Basescu, ceea ce au scris unele ziare, ca daca rezultatele votului din 6 decembrie va sunt nefavorabile, sunteti pregatit sa dezlantuiti miscari de strada? Asa s-a subinteles si dintr-o declaratie recenta a dnei Elena Udrea, care se referea la schimbarea, PRIN VOT, a presedintelui Traian Basescu ca la O LOVITURA DE STAT. Sunteti organizati pentru actiuni violente?  Iertati-ma, as mai fi intrebat: de unde s-au luat, dle Basescu, sumele imense cheltuite pe propaganda electorala a Dvs. Numai cu ce s-a cheltuit in ultimele 3-4 zile, ar fi putut fi ajutati multi dintre saracii pe care-i plangeti, dle presedinte.

In concluzie:  Mircea Geoana a pierdut mult prin vizita imprudenta facuta lui Sorin Ovidiu Vantu in ajunul confruntarii. Geoana a procedat ca si cum s-ar fi inteles sa-l AJUTE pe Basescu.Este posibil ca aceasta imprudenta(?)  sa mareasca substantial absenteismul in randul electoratului liberal. Daca prezenta la vot va fi sub 35%, posibil din motivele de mai sus, Traian Basescu poate castiga la un scor foarte strans. Daca prezenta va fi intre 35% si 40%, Traian Basescu pastreaza prima sansa numai prin fraudarea votului. Daca prezenta va fi de peste 40%, Mircea Geoana va fi castigatorul. In ceea ce priveste prestatia propriu zisa, tinand seama numai de continut, dau nota 6 lui Geoana si 4 lui Basescu. Continutul nu va avea foarte mare importanta. In cazul unei participari putin numeroase, votantii vor fi majoritar din cei de categoria lui Basescu, putin sensibili la continut dar receptivi si bucurosi de grosolania lui Basescu.

Dupa rezultatul acestui vot se va putea aprecia, relativ exact, posibilitatea ca romanii sa aiba capacitatea de a urni Romania din mizeria actuala. Cred ca nu avem aceasta capacitate si suntem condamnati la mizerie morala si materiala.

Anunțuri

6 responses to “Ce l-as fi intrebat pe Dl Traian Basescu

 1. Cum sa te cheme Vantu la apel in noaptea pre-confruntarii, si tu sa te duci ca un catel ? 🙂 )) Cum sa nu cunosti reguli ELEMENTARE, cum sa VII NEPREGATIT intr-o asemenea intalnire. Am avut impresia ca Geoana era ca un copil rupt de lume, de realitate. Saracu era ca picat din pom ! 🙂 )))

  Sunt curios sa vad daca Badea isi mentine ideea ca ” Daca Geoana intra in turul 2 cu Basescu, Basescu ii da 5-0 la pauza”

  Pt ca a fost mai mult de 5 🙂 )))

 2. M-am hotarat sa plec din Romania. Daca Basescu va mai fi presedinte inca 5 ani, tara asta va fi a derbedeilor, scoala se va prabusi complet, vom fi urmariti, ni se vor asculta telefoanele, etc. Sa fie blestemata ziua cand ne-am lasat prostiti de Basescu.

 3. Mogulul nerusinat Basescu nu va castiga. Sa mergem la vot si sa-l alungam de la presedintie.

 4. E greu de aflat de ce a mers Geoana la Vantu. Poate de prostanac, poate dintr-o obligatie pe care n-am aflat-o si nici n-o vom afla. Dar e de inteles. E la fel de greu de aflat de ce Popa-FNI a fost arestat chiar in aceste zile. Dar e, din nou, de inteles. Insa faptul ca ieri dimineata site-urile lui Vantu publicau cu frenezie poza cu Geoana in prispa mogulului, aproape clarifica lucrurile.
  Povestea seamana cu ceea ce, pe vremuri, puneau deseori in scena securistii. Oricum, arsenalul de mijloace basesciene seamna perfect cu cele ale baietilor cu ochi albastrii. In fine… Avem de ales intre un comunist si un securist… Asta-i o alegere grea pentru oricine. Dar cata vreme au facut-o chiar Doina Cornea si Mircea Dinescu…

 5. Este unul din blogurile pe care, dupa timp, le citesc dar m-am abtinut mult timp sa comentez. Vreau sa spun ca mi s-a facut sila de felul in care ne manipuleaza prin minciuna presedintele Basescu dupa care cere scuze. In curand alti infractori vor face la fel si vor cere scuze in instanta de judecata.

 6. Basescu vrea schimbarea constitutiei pentru ca sa puna mana pe putere de dictator. Este un nerusinat, mincinos si dusman al nostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s