Porc mincinos


 

L-am ascultat inmarmurit pe DOMNUL Radu Berceanu, ministru, fruntas PDL si apropiat al Domnului Presedinte Traian Basescu, folosind, la adresa dlui Mircea Geoana, „eleganta” sintagma: „porc mincinos”. Acest „domn”, detinator al unei averi impresionante, ministru ineficient, autodefinit ca marlan prin felul in care vorbeste, este un membru reprezentativ al grupului de pedelisti care stapaneste Romania. Asa sunt toti, inclusiv asa numitii baroni din provincie. Grosolani, inculti, incompetenti, se mira, dupa ce au dus Romania pe ultimul loc in Europa, de ce vrem sa scapam de ei si se cramponeaza de putere. Daca Basescu nu va fi alungat de la Cotroceni, acesti indivizi ne vor umili, ne vor aduce la sapa de lemn, vor folosi politia pentru a ne teroriza si vor reinstaura politia politica. De acest tratament se vor „bucura” si cei care, impresionati de minciunile sale, vor vota Basescu.

Traian Basescu s-a adresat Institutului National de Expertize Criminalistice pentru analiza filmuletului in care loveste un copil. Va pot dezvalui rezultatul expertizei: filmul este trucat. Accept orice pariu! Deci filmul este trucat, lovitura este veritabila.

Este foarte greu de inteles cum se poate ca indivizi, aparent normali, cetateni romani, sa se plaseze in postura de adepti fanatici ai lui Traian Basescu. In afara de rau, Basescu nu a facut NIMIC pentru Romania. Ani de zile, cuvantarile sale, la nivel de barfa, ne-au otravit constiinta. Totdeauna s-a marginit la generalitati otravite dar niciodata nu a denuntat concret, nu a dat nume. Priviti unde a ajuns invatamantul, sanatatea, economia, priviti unde am ajuns in planul politicii externe. Mi-e rusine ca tara mea sa aiba ca presedinte un individ incult, grosolan, violent, care are alte pareri zilnic, care nu respecta legile, care calca peste Constitutie. Voi, adeptii sai fanatici, credeti ca veti fi crutati? Faceti-l presedinte si Basescu se va dezlantui. Veti afla ce inseamna mizeria morala si materiala. Este adevarat, concurentii sai nu prezinta prea multe garantii, dar trebuie sa incercam. Sigur, nu pot fi mai rai decat Basescu si camarila sa. Dimpotriva!

Reclame

3 responses to “Porc mincinos

  1. Ne apropiem de sfarsit. Sunt sigur ca PDL a pregatit falsificarea totala a alegerilor precum si lichidarea prin violenta a adversarilor. Ieri au facut inceputul. Golanii angajati de ei sunt pregatiti.

  2. Nu cred asa ceva. Este pacat ca au reusit sa imparta Romania, ca ne uram si suntem gata, la figurat, sa ne scoatem ochii, si toate astea pentru interesele meschine ale unor politicieni care au jefuit Romania.

  3. Băsescu se pregăteste ca impreună cu cei din PD-L sa puna in practică un scenariu periculos pus la cale inca din 2004, cind se temea sa nu iasa Nastase. S-a intimplat deja acum la Timisoara si Brasov de ziua nationala, cind Basescu, Scripcaru si ai lor din PDL de teama ca vor pierde au demarat scenariul de revolta al oamenilor. Pun in scena un razboi intre romani, care sa se sacrifice pentru Basescu si mafia portocalie. Oare cei care tin cu Geoana sau altcineva decit Basescu trebuie sa se teama ca vor fi linsati de pedelisti? Ma intreb cine e mai comunist decit comunistii? Basescu ar fi un dictator mai aprig si mai de temut decit Ceausescu. Desteptati-va romani! Altfel ne paste dictatura. Basescu vrea sa infringa orice inseamna Opozitie si ce este in contradictie cu el.
    Dumnezeu sa ne apere si sa ne aduca schimbarea!
    Oamenii cred ca vor liniste, nu circ si razboaie inutile, instigate de intoxicari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s