Inceputul sperantei, inceputul schimbarii


 

Azi, 23 noembrie, negocierile, pentru pregatirea turului 2 al alegerilor prezidentiale, au inceput prin cuvantarile, succesive, ale lui Crin Antonescu si Mircea Geoana. Vorbind intr-un fel nou, esential diferit de noua limba de lemn a discursurilor politice, Crin Antonescu a schitat principiile unui posibil acord politic cu Mircea Geoana, pe care urmeaza, in prealabil, sa le puna in discutia organismelor de conducere ale PNL. Importante, printre aceste principii, sunt: refuzul oricarei colaborari cu Traian Basescu; refuzul de a ocupa personal o functie de varf in ierarhia statului roman; instalarea unui guvern politic, din personalitati de competenta ridicata, cu independentul Klaus Iohannis ca prim-ministru. Mi s-a parut deosebit de incurajator raspunsul pozitiv al lui Mircea Geoana, inclusiv faptul ca, intr-o discutie telefonica cu Klaus Iohannis, a confirmat optiunea pentru acesta ca prim- ministru. Sa asteptam finalizarea acestor negocieri, dar sa nu uitam ca nu trebuie sa spunem hop, pana nu sarim.

Reclame

4 responses to “Inceputul sperantei, inceputul schimbarii

  1. seara buna
    lucrurile se misca spre altceva. asta e cel mai important in conditiile in care „ceva-ul” prezent este atît de insalubru… si da, am invatat sa suflam si in iaurt… 😉
    numai bine!

  2. Traian Basescu nu va sta cu mainile in san. Potrivit felului sau de a fi , va trece la tot felul de murdarii secondat de individele si indivizii de doi bani care-l inconjoara.

  3. Astept ziua de 6 decembrie. Poate ca lucrurile vor iesi asa cum vrem si ne vom putea linisti fara Basescu, Udrea, Beceanu, Videanu, Blaga si altii asemenea lor.

  4. Am lipsit o buna bucata de timp. C si in alte dati, punctele Dvs. de vedere mi se par corecte si pe deplin realiste. Teoriile celor care vor inghetul politic si perpetuerea lui Basescu, oricat se ascund dupa teorii doctrinare, raman, in fond, teorii care se doresc fundamentarea dorintei de a se pastra privilegiile in mana actualelor varfuri ale ierarhiei de stat. Avem nevoie de o schimbare rapida, deci de plecarea lui Basescu. Fara a crede ca noua coalitie va aduce raiul in Romania, sigur se va simti o imbunatatire. Mi-ar place ca noua putere sa organizeze anchetarea jafului organizat de camarila lui Basescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s