S-a votat! Urmeaza complicatiile.


Exit-poll-urile prezentate la inchiderea urnelor sunt apropiate in privinta rezultatelor cu care sunt creditati cei 3 principali candidati. Rezultatele finale, asa cum vor rezulta din numaratoarea voturilor, vor aduce, probabil, o crestere pentru Traian Basescu, printr-o mai completa cuprindere a fraudelor, la care am fost martori prin intermediul televiziunilor. Este clar, insa, ca in turul 2 se vor bate Mircea Geoana si Traian Basescu, candidati cu rezultate foarte apropiate. Un rezultat foarte bun a obtinut Crin Antonescu care a reusit sa depaseasca cota PNL cu 3-4 puncte procentuale si caruia, in declaratiile facute, pe marginea exit-pollurilor, cei doi viitori adversari din turul 2 i-au facut adevarate „avansuri”. Din pacate, Crin Antonescu a gresit fundamental si, vorbind intr-un autentic stil de „Vadim Tudor”, s-a dezis, ca mod de a gandi si a se exprima, de esenta liberalismului si m-a facut sa cred ca, handicapat de o infatuare condamnabila, nu va fi in stare sa determine pe cat mai multi dintre cei care l-au votat sa se transforme in sprijinitorii lui Mircea Geoana. Consecinta, foarte grava pentru Romania, poate fi un nou mandat pentru Traian Basescu. Reiau, daca ar fi actionat ca un adevarat si matur om politic, Crin Antonescu ar fi inteles ca a venit momentul relansarii PNL, ca poate obtine participarea acestuia, in conditii foarte bune, la un nou guvern si ca-l poate impune pe Klaus Iohannis ca prim-ministru. Asa cum a vorbit, insa, s-ar putea sa fie aproape de incheierea misiunii de presedinte al PNL.

Vor fi multe discutii in legatura cu fraudele care au alterat, in mod vadit, dorinta de schimbare a cetatenilor. Nu stiu cum se vor rezolva. Depinde si de rezultatul turului 2. Cel mai important, insa, este modul in care negocierile politice, care vor incepe de maine, vor demonstra ca, totusi, recenta coalitie politica, de care s-a facut mult caz,  exista. Daca aceste negocieri vor fi, insa, ceea ce sunt negocierile politice in Romania, adica scotand interesele poporului roman in afara lor, vom avea ca presedinte pe Traian Basescu inconjurat de aceiasi incompetenti lacomi.  Sa ne fereasca Dumnezeu ca Crin Antonescu sa fie salvatorul lui Basescu.

In privinta referendumului sunt multe de spus, dar mai este timp.

Reclame

13 responses to “S-a votat! Urmeaza complicatiile.

 1. …fraudele sunt in mintea frustatilor…voturile care vin de la ora 19 sunt pentru Traian Basescu de la electoratul sau si de la cei plecati in strainatete care cunosc principiile adevaratei democratii….nu a celei originale marca iliescu !

 2. Este foarte interesant articolul Dvs. Cred ca este obiectiv si ajuta la intelegerea situatiei create.

 3. Ileana Cosanzeana

  As fi vrut ca Crin sa ajunga presedinte. Pacat. Sunt de acord si nu reusesc sa inteleg de ce a vorbit asa.

 4. Daca planurile diabolice ale trimisului diavolului in Romania, adica Traian Basescu, vor reusi, ne asteapta iadul. Nu cu rugaciuni se poate rezolva. Este nevoie ca toti politicienii sa se uneasca impotriva lui Basescu si a mafiotilor sai din toata tara.

 5. Ionut brasoveanul

  La Brasov frauda a fost organizata de mafiotul sef Scripcaru care incepuse sa-si faca bagajele pentru Codlea.

 6. Ileana Cosanzeana

  Corect se scrie: „frustrati”. Cine va avea curiozitatea sa consulte DEX, va vedea ca intelesul cuvantului difera binisor de cele intelese de dl Chidon. Acest domn , care scrie cu multa sarguinta, probabil ca la ordinul grupului PDL de propaganda on-line, nu a avut, pana acum, nici un singur argument la ceea ce afirma in sprijinul celui care distruge Romania. Rog a nu i se mai permite prezenta. Sper ca dl Basescu va fi pus pe linie moarta. Macar nu-mi va mai fi rusine de comportamentul grosolan, asemenator cu al sustinatorilor sai, cu care ne-a obisnuit. In acest fel vor dispare din viata publica si figuri triste ca imorala Elena Udrea.

 7. Jos Basescu! Jos Beceanu! Jos Blaga! JOS UDREA! Jos mafia! Jos coruptia! Coruptii la puscarie!

 8. Suntem pe un drum bun. Se pare ca vom avea guvern Iohannis, presedinte Geoana si vom scapa de Basescu. Sper ca politicienii cu naravuri politicianiste, din care se gasesc si in PSD si in PNL, sa nu puna prea multe bete in roate.

 9. @Ileana Cosanzeana Cred ca respectarea dreptului la opinie este o conditie imuabila pentru un sistem democratic. Voi bloca numai accesul limbajului neadecvat sau, daca voi fi convins de aceasta, al incercarilor de ingradire a libertatii de gandire prin manipulare.

 10. Felul in care au vorbit azi Mircea Geoana si Crin Antonescu este cu adevarat incurajator.

 11. ” vor disparea”( conjugarea a II-a).

 12. Să ne ajute Dumnezeu să scăpăm de Băsescu şi ai lui. Iar domnului Chidon i-aş spune doar un lucru, confirmat chiar de poliţie, de ministerul domnului Blaga, de unde a fost zburat Dan Nica. PD-L a mituit la Braşov, Zizin etc cu sume între 20 şi 50 de lei pentru vot. Iar doi soţi din Făgăraş s-au ales cu dosar penal după ce au mituit cel puţin 20 de persoane. Acestea sunt dovezi incontestabile ale cinstiţilor pedelişti de care vorbiţi. Ruşine domnule. Să ne ajute Cel de Sus să scăpăm de Băsescu şi mafia portocalie.

  • …doamna Bianca Popa ma mira un lucru ! Simplu , de altfel….de ce jigniti PDL, Presedintele ? Fiecae cetatean e liber …si raspunde pentru faptele lui !….exemplele sunt numeroase , nici celelalte partide politice nu sunt scutite de asemenea acuzatii… si inca ceva …puteti sa-mi spuneti in baza celor prezentate ca Romania e o tara e hoti ? ar mai fi ceva …mafia nu e portocalie! Traian Basescu este unica sansa reala pentru Romania de astazi ! Cind va veti trezi scumpa doamna imi veti da dreptate…in cazul in care nu sunteti cumva o tinara „comunista” de perspectiva sau de ce nu, mamica vreunui miner ratacit prin Bucuresti in anii ’90 ! o seara superba ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s