Duelul


Cei doi stau fata in fata. Crin Antonescu si Traian Basescu sustin prima confruntare in direct. Crin Antonescu este ceva mai inalt, are mai mult farmec si inspira mai multa incredere. Ceva din privire, din zambetul si din mimica sa ma fac sa cred ca este un om cinstit, simt ca pot conta pe el si ca nu este un prefacut. Iata ce pot spune cand schimbul de replici se incheie: Crin Antonescu este mai inteligent si mult mai spontan. Are o foarte buna viteza de reactie si reuseste sa-si surprinda adversarul cu duritate, dar spiritual, de mult mai multe ori decat reuseste acesta. Contrar celor spuse de adversarii sai, Crin Antonescu se dovedeste pe deplin stapan pe el, ne arata ca stie sa gestioneze foarte bine situatia, ca loveste acolo unde trebuie, pastrandu-se, in acelasi timp, in limitele decentei. Pe mine m-a convins. Astept o confruntare cu Mircea Geoana.  

Consemnez, cu dezgust, felul in care Traian Basescu a atacat, in felul josnic caracteristic, folosindu-se de tragedia fostei sotii a lui Crin Antonescu. Bolnava de cancer, s-a sinucis, dupa doi ani de chin, aruncandu-se pe fereastra. Ajunsese la 35 de kilograme.

16 noiembrie. Nu stiu daca fac bine adaugand cateva cuvinte prin care sa marturisesc simpatia pe care mi-a inspirat-o, la aceasta confruntare si nu numai, Doamna Maria Basescu.

Anunțuri

5 responses to “Duelul

 1. Vasile Amariei

  Afost o intalnire foarte utila pentru alegatori. Fara sa ne inece si sa ne plictiseasca cu cifre si comentarii discutia dintre cei doi ne-a lasat sa-i cunoastem ca oameni. M-a castigat Crin Antonescu.

 2. Radu Mironescu

  Fara sa ma surprinda, mi se pare nepolitica reactia unor membri PSD. In loc sa se sustina intre ei, pesedistii, gelosi pe castigul lui C. Antonescu, sustin ca intalnirea a fost lipsita de substanta, lipsind cifrele pe domenii. Cred ca confruntarea ne-a adus multe lamuriri despre personalitatea celor doi.

 3. Asa a procedat si in urma cu 5 ani cand s-a confrumtat cu Nastase. Atunci multi au jubilat, aplaudandu-l. Or fi facut-o si acum. Nu stiu. Sper sa ma insel. Marlanul asta este cancerul democratiei si trebuie sa-l eliminam pe 6 decembrie. Si in veci sa nu mai acceptam un asemenea specimen in politica.
  Acum declara ca nu a stiut nimic din viata lui Antonescu si ca s-a referit la sotia lui. Boul asta nu se schimba indiferent ce i-ai face, indiferent cate argumente i-ai aduce. Nu a fost capabil nici acum sa spuna macar atat: Mi s-au rastalmacit vorbele. Daca asa s-a inteles, imi cer scuze.
  Nu. A preferat sa acuze iar presa pentru imbecilitatile lui.
  Cand Dumnezeu vrea sa-l piarda pe om, intai ii ia mintile.

 4. O sa folosesc vorbele regretatului domn Paleologu: chiar grotesc…sa o traiesc si pe asta.
  Presedintele romanilor din acest moment nu este decit un golan, un individ nerusinat ca calca pe cadavre numai sa nu i se sifoneze imaginea. Omul asta nu mai merita votul nostru si mai mult ca niciodata cred ca ar trebui sa ne trezim la realitate, precum spune imnul Desteapta-te romane! Acest Basescu invita politicientii si poporul la o campanie de bun simt, dar pentru altii, nu pentru el. Pentru ca nu se poate abtine de la circ, mascarada si nesimtire. Regretabil ca ne.a condus si pina acum acest specimen.

 5. Branescu Silvia

  Astept Duminica viitoare. Va fi „despartirea de Basescu”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s