Campionatul saptamanii


 

Uimitoarele inventii aruncate pe piata murdariei electorale, in ultimele zile, ne fac sa asteptam, cu „speranta”, roadele muncii „strategilor de campanie electorala”, din saptamana care urmeaza, saptamana care va fi, se pare, una de varf. Cata nerusinare, cata lipsa de elementar respect pentru tara numita Romania si pentru cetatenii sai. Este asa greu de inteles ca fiecare galeata cu zoaie aruncata peste adversarul politic se scurge, de fapt, pe obrazul tarii noastre? Este asa greu de inteles ca tara de care hoarda politica isi bate joc este Romania? Continuati, domnilor, daca vi se poate spune asa. Campionatul murdariei, al pregatirilor pentru fraudarea alegerilor, continua. Iar acest campionat se face pe banii nostri, pe banii care ni s-au scos din buzunare prin diverse metode. Pana acum, cel cu cele mai mari sanse la titlu este Traian Basescu. 

Reclame

3 responses to “Campionatul saptamanii

 1. Sunt putini care isi dau seama de asta:
  „Este asa greu de inteles ca fiecare galeata cu zoaie aruncata peste adversarul politic se scurge, de fapt, pe obrazul tarii noastre?”

  Chestia cu Nati Meir nu a facut cinste in primul rand Romaniei!

  Noi abia asteptam sa-l vedem pe Nastase in zeghe… Ne dam seama ca este vorba despre un Prim-Ministru al Romaniei, Ministru de Externe, Presedinte al unui partid aflat la guvernare? Afara nu stie nimeni ca e PSD. Dar stiu toti ca e roman…

  Mizeria pe care o facem in tara se stie si se afla… Toate ambasadele prezente in Romania au acces la o revista a presei tradusa in propria limba…

  Daca nu incepem sa facem pasi adevarati in directia civilizatiei si bunului simt, o sa ramane agatati mereu de periferia cozii Europei!

 2. Branescu Silvia

  Campania electorala a prezidentiabililor nu se ocupa nici de Romania nici de romani. Poate vi se pare ca exagerez. Urmariti, cu putina atentie, ce spun acesti domni, multa murdarie si putina Romanie. De acord cu clasamentul.

 3. Radu Mironescu

  O tema bine aleasa. Prea multa murdarie. Candidatii si consilierii lor nu inteleg ca cetatenii nu apreciaza o astfel de lupta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s