Mic studiu de fizionomie


De ce le e frica, nu scapa, adica de mine, spune presedintele de pe multele  zeci de panouri, cocotate in tot orasul, de pe care ne indeamna sa mergem la referendum si ne invata cum sa raspundem la cele doua intrebari. Dupa mintea lui Traian Basescu, nu am dreptul sa gandesc, trebuie sa votez asa cum ma invata el, iar, daca vom fi destul de creduli, asa incat sa-l facem presedinte pentru inca 5 ani, nu vom mai avea nici alte drepturi. Sunt sigur ca nu gresesc. Priviti bine panoul. Studiati-i privirea si veti vedea VICLENIA  si RAUTATEA. Priviti-l, in fiecare zi. Este destul pentru a-l cunoaste si a afla cum sa votati.

Reclame

5 responses to “Mic studiu de fizionomie

  1. Asta se numeste boala puterii. Cei ajunsi in functii inalte capata treptat impresia ca le stiu pe toate, ca toti ceilalti sunt niste prosti, niste furnici neinsemnate sau care habar nu au pe ce lume traiesc si trebuie manipulati ca in spiritul de turma. Trag speranta ca românii nu sunt chiar atit de naivi incit sa creada orbeste in vorbele lui Basescu.

  2. Pe aripile vantului

    Am privit. Aveti dreptate. Oricum nu-l votam.

  3. Viclenia rimeaza cu perfidia.

  4. Urmeaza o saptamana de foc. Ne putem astepta la orice, inclusiv la violenta. Numarul romanilor care doresc sa scape de pericolul potential, reprezentat de Basescu, este tot mai mare. La fel evolueaza disperarea celor care-l sustin pe actualul presedinte si care stiu ca disparitia acestuia poate sa-i coste scump. Disperarea in amestec cu betia puterii poate fi foarte periculoasa.

  5. Oscilam intre Basescu si Oprescu, dar, asa cum ne-ati indemnat, am fost atenta la privirea lui Basescu. Multa viclenie dar si multa cruzime. Am inteles cadaca va fi ales va lovi in toti cei care i se opun. Este bolnav. Oricum Oprescu s-a ales cu votul meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s