Cine-si bate joc de Brasov si de brasoveni?


Cei care au ajuns, din nenorocire, sa administreze unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, Brasovul, au aruncat SUME IMENSE din banii publici, scosi din buzunarele noastre, pentru dezorganizarea circulatiei, umpland orasul cu sensuri giratorii. Circulatia fluenta si sigura din intersectiile importante a fost inlocuita cu sensuri giratorii care au adus nesiguranta, risc ridicat de accidente pentru masini si pietoni, reducerea vitezei de circulatie, la care se adauga uzura rapida a ambreiajelor si a sistemelor de franare. Am auzit pe multi brasoveni spunand ca este vorba de o afacere, ca se deconteaza pe aceste lucrari sume enorme pentru interese private. Nu stiu daca este adevarat dar nu m-as mira. Brasovenii trebuie sa ceara primarului sa dea explicatii, mai ales ca, sunt convins,  Brasovul nu are un studiu ADEVARAT de circulatie. Vreau sa mentionez, printre interventiile nefericite asupra circulatiei, si sensul unic creat pe strazile Toamnei si Kogalniceanu, o adevarata capcana pentru soferi. PRIMA CERINTA a organizarii circulatiei este obtinerea unui grad cat mai ridicat de siguranta pentru pietoni si masini. Ceea ce s-a obtinut este, insa, UN ATENTAT LA VIATA PIETONILOR SI SOFERILOR. Cine va raspunde? Cine va plati pentru banii publici aruncati?

Sensurile giratorii de la Carrefour si Spitalul Judetean ilustreaza afirmatiile de mai sus.

Asteptam ca primarul Brasovului, dl. G. Scripcaru sa ne spuna cine-si bate joc de Brasov si de brasoveni.

 

Reclame

5 responses to “Cine-si bate joc de Brasov si de brasoveni?

  1. Sensul giratoriu de la intrarea in Carefour a blocat complet circulatia. Dupa ce intri in giratoriu poate oricand sa te loveasca o masina sau sa-ti taie calea. cei care au facut giratoriile nu au habar de circulatie.

  2. Mai trist este că primarul si-a aservit si sefi din Politie, exemplu dl. Aron (adjunct al sefului IPJ), pe dl. Tamirjan de la Rutiera. Pentru ca nu imi explic cum altfel sa faci o asemenea debandada in trafic. In plus, am inteles ca primarul poate face si dupa capul lui, nu pentru toate are nevoie de avizul politiei. Iar sensurile astea giratorii sunt pentru a da de lucru firmelor detinute de pedelisti si finantatori ai lui Scripcaru, gen Butuz, regele asfaltului. Si de ce sa ne mai mire ca oamenii astia ne fura? Cind si sefii lor de la Bucuresti fac la fel (ex. Videanu cunoscut pentru tunurile cu marmura si borduri). Iar daca nu ii schimbam o vom duce şi mai rau si vom plati totul mai scump, incepind cu taxe si impozite si alte biruri puse pe spatele nostru.

  3. Totuși, să privim partea bună. De când cu giratoriile brașovenii sunt printre cei mai credincioși oameni din România. Nici o traversare a străzii nu se face fără măcar un „Doamne, ajută!” spus înainte.

  4. Subiect foarte actual. Exact asa stau lucrurile. De ce tace presa?

  5. Radu Mironescu

    Intr-o zi acesti indivizi vor purta catuse si vor raspunde pentru jaf. Arunca banii iar in spitale e nenorocire. Gripa ne pandeste dar nu au avut cu ce sa cumpere vaccinuri. Numai cu ce s-a cheltuit de Scripcaru se aduceau destule vaccinuri pentru copii, batrani sui altii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s