Arata-ne ca esti roman!


Romania nu va mai avea nici un fel de Guvern peste doar cateva zile, adica din 15 noembrie.  Potrivit Constitutiei, termenele in care s-a mai putut functiona cu un Guvern demis, cu ministri demisi dar in acelasi timp interimari, se apropie de sfarsit. Daca dl Traian Basescu ar uita de dorinta sa apriga de a fi din nou presedintele Romaniei, daca si-ar aminti de interesele poporului roman, am putea avea, in cateva zile, un guvern condus de Klaus Iohannis, format din oameni priceputi si nu din cei care au adus Romania pe marginea prapastiei, vezi, printre altii, Gheorghe Pogea si Adriean Videanu. Daca dl. Traian Basescu nu va avea „puterea” de a pune inaintea propriilor interese pe cele ale celor care, candva, au avut incredere in el si l-au votat Presedinte al Romaniei, vom plati noi, noi cei multi, noi cei care platim totdeauna, pentru „gafele” politicienilor. Avertismentul dat, azi, de dl. Theodor Stolojan, prim-vicepresedinte al PD-L, deci al partidului prezidential, potrivit caruia, datorita modului gresit in care sunt gestionati banii publici, suntem in situatia de a se micsora salariile si pensiile, este anuntul falimentului economiei romanesti. Unde vom ajunge? Doamne fereste de furia celor care au rabdat pana acum. 

Domnule TRAIAN BASESCU, arata-ne ca esti ROMAN si desemneaza-l candidat de prim-ministru pe Klaus Iohannis.

Nota: Instalarea unui Guvern cu dl. Klaus Iohannis in frunte, va insemna, printre altele, ca dl. Traian Basescu va candida in conditii egale cu ceilalti candidati, fara avantaje create prin abuz.

2 responses to “Arata-ne ca esti roman!

  1. Sa zicem ca maine avem guvern, Klaus asta.. cu ce ma ajuta PE MINE , in mod PRACTIC ? In afara de prestia de genu ” vai ce bine ma simt ca ARE CINE SA NE CONDUCA ! ” . Zilele astea, saptamanile astea, a simti VRE_UN ROMAN absenta GUVERNULUI ? Da cu ce se facea el simtit, in afara de cel de a fura ? Indiferent de culoarea lui.. Asa arat eu ca sunt Roman.. ii trimit la ORIGINI !

  2. E foarte trist cînd citeşti sau auzi comentarii precum cel de mai sus. Oare de ce nu gîndim lucrurile mai profund? Luăm totul pe tavă, nu analizăm fiecare cu mintea noastră lucrurile şi nu doar la suprafaţă. Oare e aşa de greu?
    Nu putem mai mult decît să ne lamentăm şi să ne refugiem în nepăsare? Păi dacă nu îi sancţionăm la vot atunci nu avem noi ţara pe care o merităm?
    Cît despre Băsescu el încearcă printr-o luptă isterică să deţină controlul total. Păcat că o face în defavoarea noastră a tuturor, pe spatele nostru. Consecinţele le vom simţi în multe, mai ales în economia de criză şi aşa şifonată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s