De ce le e frica romanilor?


A inceput campania electorala. De pe nenumarate postere uriase, scumpe si de prost gust, Traian Basescu priveste, cu un zambet satisfacut, spre romani si constata: DE  CE  LE  E  FRICA  NU  SCAPA! Ce vrea sa spuna Presedintele tuturor romanilor, cu exceptia multor milioane care se roaga sa scape de el? Ce trebuie sa intelegem? Este simplu, foarte simplu. Sa gandim. De ce le e frica romanilor? De somaj, de boala, de foamete, de mizeria in care trebuie sa-si creasca copiii, de coruptia clasei politice, de minciunile guvernantilor, de lipsa sperantei, de invrajbirea romanilor, etc. Traian Basescu ne avertizeaza: DACA  MA VOTATI, nu veti scapa, veti avea parte de tot ceea ce va este frica.

Votati-l pe Traian Basescu si veti fi partasi la desavarsirea transformarii Romaniei in cea mai inapoiata tara din Europa. Veti avea parte de somaj, de boli pe care nu le veti putea ingriji, va veti vedea copiii flamanzi, veti trai intr-o tara invrajbita, veti privi cu umilinta la gentile de mii de euro ale Elenei Udrea si ale altora ca ea, veti fi stropiti cu noroi de masinile de lux ale super-coruptilor, VETI  AVEA  CEEA  CE  MERITATI!  Nu ma credeti? Ganditi, cu luciditate la ceea ce a facut in 5 ani Traian Basescu. Ganditi la ceea ce s-a intamplat, mai ales, in ultimul an, cand am avut un guvern  format din oamenii presedintelui si aservit acestuia. Ganditi la faptul ca acest guvern, condus de Emil Boc, nu a fost in stare sa faca nimic pentru a diminua criza economica in Romania. 

O intrebare: de unde plateste independentul Traian Basescu propaganda electorala?    

Publicitate

6 responses to “De ce le e frica romanilor?

  1. …. se adreseaza clasei politice corupte, „clonelor” lui Iliescu, comunistilor mizerabili care inca bintuie politica romaneasca !

  2. Am mai citit comentarii de ale dlui Chidon. Nu sunt comentarii, sunt afirmatii agresive lipsite de argumente, care denota fanatism sau interese. Dumneavoastra, dle Chidon, nu priviti in jur, nu vedeti ce rezultate nefericite are conducerea tarii intrata pe mana lui Basescu si a camarilei sale? Va priveste. Sa aveti parte de ei, dar nu in Romania.

  3. …ma mira dle Suman de ce nu am putea cataloga drept „fanatism sau interese” actiunile psd iste….? l ati ascultat pe Vanghelie ? secondat indeaproape de Andronescu…ce cistig real „e ei pentru Romania”? Ce ne pot oferi ?

  4. Stimabile domn Chidon măcar Vanghelie ăsta nu ne reprezintă interesele cu succesurile Ebei la Bruxelles, nu ne-a golit tot pentru fiica preşedintelui de peste 600-000 de euro la Tineret, nu ne-a vîndut Flota, nu suge bugetele locale şi pe cel al ţării pentru contractele cu marmură şi borduri ale lui Videanu, nu ne umple oraşul de giratorii inutile şi care blochează traficul doar pentru a asigura finanţarea firmelor pedeliste, . Iar exemplele pot continua vizavi de dictatura portocalie a PDL. Mafioţi mai mari şi mai răi ca în partidul lui Băsescu n-am văzut. Zilele trecute în Braşov o întreagă şcoală din Săcele a venit îmbrăcată în portocaliu, atenţie copii costumaţi în şoimii patriei pentru partidul portocaliu, la inaugurarea unui proiect social in Braşov. La Ziua Armatei in Piata Unirii PDL a fost singurul partid care a venit să îşi facă promovare pe seama evenimentului cu fulare portocalii la gît.
    Şi tot Băsescu, cel care abundă de bun simţ şi invitaţie la bun simţ în această campanie a lui pentru România şi-a pus faţa şi afişele inclusiv pe locurile de joacă din Braşov. Păi bunul simţ e doar pentru proşti stimabile? Şi folosim pînă şi copiii şi locurile unde se joacă? Să aducem aminte că Scripcaru a făcut locuri de joacă? Le-a făcut pe bani publici, nu ai lui din buzunar, şi nu ca să îi postăm afişele electorale ale lui Băsescu. Şi mai pot continua cu exemplele stimate înfocat portocaliu. Dar nu ştiu dacă nu vă şifonează şi mai tare imaginea.

  5. Este trist sa vedem ca PSD aajuns pe post de speranta a romanilor in comparatie cu PDL si cu Basescu

  6. O fi trist într-adevăr, dar între mai multe rele o alegi pe cea mai puţin periculoasă.
    Altfel o să ajungem iar în dictatură.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s