Ignoranta din spatele minciunilor


22.10.09  ora11:16  Antena 3 transmite sustinerea, de catre un parlamentar PDL-ist, a referendumului pe care se incapataneaza Traian Basescu, adica cel care s-a deprins sa calce Constitutia,  sa-l impuna taman in ziua cand vor avea loc alegerile prezidentiale dupa ce timp de 5 ani a tacut din gura. Stranie si transparenta coincidenta. Parlamentarul in cauza sustine, negand cu obstinatie adevarul, manevrele lui Traian Basescu care spera ca acest referendum va aduce un plus de simpatie si de voturi pentru Domnia-Sa, contand pe aprecierea publica negativa de care se „bucura” Parlamentul. Pentru acest scop nu conteaza cheltuielile inutile din banii publici, nu conteaza starea actuala si viitoare a Romaniei, nu conteaza faptul ca Traian Basescu se va prezenta in fata electoratului fara sa dea nici un fel de lamuriri in privinta eventualelor sale fapte de coruptie,  nelamurite pana acum. Dl Traian Basescu nu spune nimic despre importantele cresteri de preturi asteptate dupa 1 ianuarie, tinute in frau pana dupa alegeri cu mari costuri pentru poporul roman. Dl Traian Basescu nu spune nimic despre situatia de dezastru a economiei romanesti, creata, in primul rand, prin incompetenta sa personala si a apropiatilor sai promovati in varful ierarhiei statului roman, ceea ce Domnia-Sa stie foarte bine asa cum se vede clar din faptul ca, pentru a-l sustine pe dl. Croitoru, si-a amintit ca avem nevoie de specialisti in conducerea economiei. Totusi, Gheorghe Pogea, un total nepregatit in finante, este mentinut in continuare ca ministru al acestui important domeniu.  Ar fi bine ca Antena 3  sa invite la aceste dezbateri comentatori obiectivi, informati, pregatiti pentru analize politice. Cred ca multi telespectatori s-au saturat de certurile violente intre parlamentari de diverse culori care se simt datori sa sustina politica propriilor partide, intre care pedelistii se remarca prin violenta verbala cu care-si acopera lipsa de argumente.

Parlamentarului pedelist, care inca sustine acest referendum aberant, ii recomand sa foloseasca mai putin gel de par care, datorita abundentei, ii da un aer ridicol ca si pseudo-argumentele pe care le foloseste.  Tot Domniei-Sale, in contextul a ceea ce isi permite sa spuna in legatura cu vizita lui Joe Biden, vreau sa-i amintesc esecul, folosind un eufemism, al „ideilor” despre politica externa a „aproape fostului” presedinte Traian Basescu, care a reusit sa ne aduca intr-o pozitie diplomatica umilitoare.  

Reclame

2 responses to “Ignoranta din spatele minciunilor

  1. În disperarea după voturi şeful statului nu mai ţine cont de criza economică de care se plînge şi cu care tot ameninţă. Nu pune la socoteală cheltuielile şi, mai ales, consecinţele financiare ce le-ar fi presupus inclusiv dizolvarea Parlamentului cu care îi şantaja pe deputaţi şi senatori. Referendumul e manevră clar electorală, pe spatele românilor, bani aruncaţi ce apoi se vor regăsi în taxe şi impozite plătite tot de noi, oamenii de rînd. Atîţia ani nu a dorit să reducă numărul parlamentarilor, pentru că majoritatea parlamentarilor români sunt tot PD-Liştii lui.

  2. Cel mai mult imi displace avalansa de comentatori politici, inregimentati la diverse televiziuni si neoficial, in solda diferitelor partide, care, sub pretextul unor analize lucide si obiective, de fapt servesc pe cei care ii sponsorizeaza in mod mascat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s