Lucian Croitoru


Lucian Croitoru, propus azi de dl. Traian Basescu drept candidat la functia de Prim-Ministru al Romaniei, a aparut in fata romanilor fiind supus unor prime intrebari de catre media romaneasca. Cea mai consistenta, pana acum, discutie televizata a fost mediata de Gabriela Vranceanu Firea la Antena 3. Din discutie a lipsit ceea ce era mai important: cum si-a propus dl. Lucian Croitoru sa reactioneze, in eventualitatea ca va fi prim-ministru, la presiunile pe care le va face dl. Traian Basescu asupra sa, va fi un om demn sau va fi un nou Emil Boc? Dar cel mai important mi se pare a fi faptul ca, din discutia cu dna. Firea,  nu a rezultat, in nici un fel, vreun regret, din partea dlui Lucian Croitoru pentru faptul ca, impotriva unei importante majoritati parlamentare,  a acceptat rolul de unealta a dlui. Traian Basescu in castigarea unui nou mandat prezidential.  Dl. Croitoru stie ca participa la un atac impotriva democratiei parlamentare si daca, in timpul negocierilor pentru formarea unui guvern, va accepta personaje ca dna. Udrea, dl. Videanu, dl. Blaga, etc. vom intelege mai bine cum gandeste. Dar daca va intelege ca romanii nu mai vor guvern PDL, ca nu mai vor jocuri politicianiste, ca vor alegeri cinstite, va depune mandatul primit si va pastra stima noastra.  

Reclame

5 responses to “Lucian Croitoru

  1. Hai ca devine si asta cunoscut. O sa fie si el un fel de Nikita.

  2. Felul in care Lucian Croitoru a ajuns candidat la sefia guvernului este preacusut cu ata alba pentru a ne mai pune intrebari in legatura cu caracterul preopinentului. Cine vrea sa parieze? Eu afirm ca Udrea va fi pe lista, iar daca nu va fi inseamna ca Basescu gandeste ca eventualul guvern Croitoru va fi debarcat imediat dupa alegeri, mai ales ca Basescu face mari pregatiri si este sigur ca va fi presedinte inca cinci ani. Ma intreb numai ce fel de om este acest Basescu care stie ca majoritatea romanilor nu-l mai vrea dar el face orice, inclusiv fraudarea alegerilor, doar ca sa se bucure de trai bun cu toti ai lui. Am 33 de ani si sper sa traiesc destul ca sa-l vad dand lamuriri in fata tribunalului.

  3. L-am ascultat pe dl Croitoru pe antena 3. Ar fi prematur sa-mi spun parerea. Cred ca mi-e cam mila de el. Va fi o noua victima a lui Baselu. Ma mira si nu prea inteleg rolul lui Mugur Isarescu. Aveam o impresie mai buna.

  4. ionut brasoveanul

    Basescu se lupta cu Romania, vorba aceea: voi nu ma vreti dar eu va vreau. Cat despre croitorasul cel viteaz tare ma tem ca va afla curand cu cine a plecat la drum. Sa te pazeasca Dumnezeu domnule Croitoru. Ori te faci sluga supusa ori ai incurcat-o.

  5. Traian Basescu lupta pentru supravietuirea sa politica. Dupa cativa ani in care nu a facut nimic util pentru Romania, acum, cand vede ca romanii nu-l mai vor, cauta cu disperare mijloace pentru a pastra extraordinarele privilegii de care s-a bucurat nemeritat ca presedinte al Romaniei. Printre altele calca Constitutia in picioare, face tot posibilul pentru a mentine un guvern aservit, incearca a sa ne sperie cu amenintari nerusinate si va recurge si la alte ilegalitati. Scopul sau este readucerea lui Boc sau a unei alte marionete le guvernare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s