SAH LA PRESEDINTE


A cazut guvernul. Emil Boc nu mai este prim-ministrul Romaniei. S-a constituit o majoritate parlamentara care are sansa ca actionand transparent,  trecand peste interese marunte si  raspunzand vointei majoritatii romanilor, sa poata deschide  drumul refacerii economiei, administratiei si moralitatii in Romania. Traian Basescu a pierdut o importanta batalie si pus in fata propunerii de numire a lui Klaus Johannis nu mai are, practic, spatiu de manevra si simte ca ziua de azi poate insemna si inlaturarea sa. Daca actualul presedinte nu va intelege ca romanii s-au saturat de minciuna, de coruptie, de incompetenta, de bataia de joc a unor falsi politicieni, nu va intra in turul doi al alegerilor.

Sunt foarte mari sanse ca, in scurt timp, sa avem un guvern adevarat,, condus de Klaus Johannis. Se intrevede ca liderii PSD, PC, PNL si UDMR, sunt capabili sa actioneze cu real patriotism. Sa dea Dumnezeu sa fie asa. 

Variantele de prim-ministru puse in circulatie la bursa zvonurilor, printre care: Mugur Isarescu, Daniel Daianu, nu pot aduce un prim ministru de perspectiva, asa cum ar putea deveni Klaus Johannis care, dupa parerea mea, va ocupa acest fotoliu si dupa alegerile prezidentiale.

O ultima idee. Cele petrecute azi vor aduce o importanta scadere in sondaje a lui Traian Basescu. Adio Domnule (in curand ex-) Presedinte.  

Reclame

2 responses to “SAH LA PRESEDINTE

  1. Poate Klaus , este foarte bun. Sa nu fim copii.Nu trebuie uitat ca PSD -ul este partidul #1. In mod cert va fi un prim ministru de la PSD.(dupa alegeri) Nu trebuie sa ne amagim. Cand a guvernat PNL-ul, PSDul a dat multe legi si impus multe conditii(a avut practic PM-ul). Acum ca trebuie sa fie transparent, nu cred ca va accepta un prim din alt partid. ” Se intrevede ca liderii PSD, PC, PNL si UDMR, sunt capabili sa actioneze cu real patriotism” denota infantilism politic.Nu as vrea sa vad un guvern cu: omul lui Vanghelie, omul lui Geoana sau Hrebenciuc Iliescu, Nastase etc. De asemenea nu as vrea sa vad de la PNL pe Chuariu, Adomnitei, David, Remes, Bogdan Olteanu etc.
    2. Din pacate PNL-ul nu a este renumit prin selectia oamenilor. -Vezi B. Olteanu, trimis acolo ca sa „scape partidul de el?????”, iar PSD-ul este renumit prin voracitatea „alesilor”. Daca este un pericol de pierdere a identitatii PNL-ului, pericolul vine de la PSD in mod cert. Numele va ramane dar atat.

  2. Doamne ajuta! Eu nu cred ca unica solutie pentru binele României şi pentru viitorul nostru este Băsescu şi cu ai lui. Cu PD-L ne paşte dictatura portocalie. Şi realitatea este că şi în teritoriu şi la nivel naţional este partidul cu cele mai multe non-valori. Măcar în PNL şi PSD, la UDMR sunt o sumedenie de intelectuali.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s