Culegem roadele minciunii, lacomiei si lasitatii


Cei care s-au instalat prin minciuna in fruntea Romaniei, cei care au facut din noi victimele rusinoasei lacomii deslantuite  in numele iubirii de tara, cei care in numai 9 luni ne-au adus in pragul falimentului, s-au dezbracat de ultimele urme de decenta si ne lasa sa-i vedem asa cum sunt. Au ramas la guvernare cei care au un singur scop: realegerea lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei. Aceasta realegere ar insemna dezastrul definitiv al tarii si pentru aceasta realegere se fac, de catre grupul bine cunoscut, pregatiri disperate. Referendumul hotarat de Basescu, destituirea celor 21 de prefecti PSD, alungarea din Guvern a reprezentantilor PSD in frunte cu Dan Nica, pregatirea „turismului electoral”, votul comun pentru alegerea presedintelui si pentru referendum, etc. sunt forme mascate de frauda electorala.

Trebuie sa mergem la vot. Trebuie sa votam impotriva lui Basescu. A te lasa invins de scarba, pe care o simtim toti, si a nu merge la vot,  inseamna a lasa Romania pe mainile unui individ periculos, inseamna a lasa copiilor nostri o tara ruinata.

 

Reclame

7 responses to “Culegem roadele minciunii, lacomiei si lasitatii

 1. Subscriu la aceasta postare. Cred ca cine nu doreste totalitarism si un nou dictator in fruntea Romaniei trebuie sa mearga la vot. Sa voteze cu altcineva decit Basescu. Mafia PD-L a ajuns prea departe. Daca pina si cei din interiorul politiei au sesizat-o atunci chiar trebuie sa ne temem.

 2. Oricine, numai Basescu ,NU!

 3. Ileana Cosanzeana

  Nu credeam dar se simte puternic ca Basescu vrea sa desfinteze democratia. Unde este Europa?

 4. Europa este tot mai departe. Cred ca undeva la varf se vorbeste despre excluderea din uniune, nu mai indeplinim normele de membru.

 5. Radu Mironescu

  Lasitatea ne apartine. Voi vota.

 6. Se pregateste castigarea alegerilor de catre Basescu de la primul tur. Trebuie sa iesim toti la vot si sa votam contra lui Basescu. A inceput instalarea dictaturii. Trebuie sa scapam de Basescu.

 7. Sunt departe de tara,dar o sa revin!Pe cine o sa votati domnule Mircea Suman?Pe Geoana?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s