Pe cine reprezentati, dle Bogdan Ciuca?


Antena 3 transmite, in direct, de la Parlamentul Romaniei, dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PNL si UDMR, pe marginea propunerii de Lege privind salarizarea unitara a bugetarilor. Ascult parerile dlui Bogdan Ciuca, pareri din care musteste politicianismul ieftin si oportunismul, pareri care, analizate ceva mai profund, se constituie in negarea existentei  alegatorilor si intereselor acestora,  in sustinerea intereselor inguste ale unor „profesionisti” ai politicii intereselor de grup. Dl Bogdan Ciuca ne informeaza ca nimeni din grupul PSD-PC nu va sustine prin vot motiunea, ca nu se stie inca daca vor parasi sala la momentul votului sau vor trece prin fata urnelor, probabil asa fel incat sa se vada clar daca vreunul dintre parlamentarii PSD-PC voteaza, contrariu cuvantului de ordine dat de lideri, pentru motiune. Dl Bogdan Ciuca se straduie sa ne convinga ca aceasta atitudine oportunista este corecta. Adevarul este insa, ca parlamentarii PSD-PC habar nu au ce cred cetatenii din colegiul in care au fost alesi, ei nu vor vota potrivit vointei majoritare a alegatorilor, ei se vor comporta ca niste marionete, asta sustine dl Bogdan Ciuca. In loc ca votarea motiunii de cenzura sa duca la caderea unui guvern care si-a dovedit incompetenta, va cadea motiunea si ne vom alege cu o inca o lege nefunctionala, contrara interesului national, se va mentine un guvern al nereusitelor. Ati reusit, dle Bogdan Ciuca, sa ma faceti sa inteleg ca nu-i reprezentati pe cei care v-au ales. M-ati facut sa inteleg, inca o data, ce prapastie este intre voi si noi. Acum stiu ca rezultatul votului nu va avea nici o legatura cu vointa majoritara a cetatenilor. Aceasta vointa trebuia sa hotarasca daca guvernul cade sau ramane si nu vointa unor lideri de partid discutabili. 

NOTA: Este ora 11:20. Domnul Prim-Ministru Emil Boc raspunde argumentelor pe care se sprijina motiunea de cenzura. Vorbarie goala. Aud din nou ca fostul guvern a lasat datorii de 2 miliarde de euro. Nu va contrazic dle Emil Boc. Adevarul este ca nu-mi amintesc de vreun guvern care sa fi stralucit prin competenta. Uitati, insa, dle Emil Boc, ca, daca Guvernul Tariceanu ne-a lasat datorii de 2 miliarde de euro, Guvernul Boc ne va lasa cu datorii de 20 de miliarde de euro. Si mi se pare ca uitati, deasemenea, ca cetatenii Romaniei vor plati totul. Vor plati, in euro, nepriceperea celor care-si permit sa gestioneze Romania fara sa stie ce trebuie sa faca. 

3 responses to “Pe cine reprezentati, dle Bogdan Ciuca?

  1. Pai tu crezi ca degeaba i-a zis Crin Antonescu lui Boc ca e un conducator de tren beat? Nu. Guvernul Basescu Geoana Boc deriaza. Ne duce in directii gresite. Ne trebuie un conducator de tren adevarat, un conducator de tara adevarat. Unul altfel, opus basescianismului infect care a distrus aceasta frumoasa Romanie. Singura speranta o reprezinta Crin Antonescu, el fiind clar, omul care poate curata tara de mizeria pe care inca o face Basescu..

  2. Actualul guvern PSD PDL este dezastruos ! Geoana si Boc sunt mai preocupati de bai de multime decat de conducerea tarii. Noroc cu PNL ca mai vecheaza la bunastarea tarii!

  3. ziua bună
    as fi curios sa vad ce vor scrie cartile de istorie la capitolul „Guvernul Boc” 🙂
    toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s