Save Our Souls! SOS


 O corabie in deriva strabate,fara tinta, scartaind sinistru, Marea Nerusinarii.  Impinsa de vantul coruptiei si incompetentei, zguduita de vaietele celor care inteleg cat de aproape poate fi sfarsitul, corabia, lovita de valurile lacomiei, isi continua drumul spre stancile sfarsitului. La carma nu mai este nimeni. Capitanul, insotit de fantoma blonda a nebuniei, canta si danseaza aclamat de  cativa marinari care, impreuna cu preotul echipajului,  orbiti de lacomie, nu mai vad  decat blidul cu linte promis. Ceilalti marinari stau in jurul celor care vor sa ia locul capitanului, asculta vorbele zornaitoare si gaunoase ale acestora, aplauda si par a nu vedea stancile din zare. Nimeni nu pune mana pe timona, nimeni nu incearca sa intoarca corabia spre posibilul senin ce se banuie si la dreapta si la stanga.  Nimeni nu pare sa auda plansetele, strigatele de groaza, rugaciunile femeilor, copiilor si barbatilor care si-au platit calatoria cu aurul intrat in buzunarele capitanului si a clicii sale. Cazuta in genunchi, multimea indreapta catre cer strigatul spaimei: Doamne, Dumnezeule, salveaza sufletele noastre!   

7 responses to “Save Our Souls! SOS

 1. Ma rog si eu, salveaza Doamne tara aceasta

 2. Traian Basescu este si va fi Presedinte ! El este unica sansa reala pentru Romania de astazi !!! In sfirsit au inceput sa inteleatga si tristii pesedei si petalele crinului ofilit din glastra….

 3. Nu stiu daca se poate determina „cotientul de inteligenta” -I.Q.- pentru un intreg popor. Dar, daca Basescu va iesi din nou presedinte, acest I.Q. este foarte mic. In ecuatie vor intra si masinatiile care se pun la cale. Cei care construiesc aceste masinatii pentru a-l scoate pe Basescu presedinte sunt tradatori de tara. Singura sansa a Romaniei, dle Chidon, daca Basescu va mai ajunge presedinte, este sa ajunga adapostul mafiei, jafului si saraciei. Doresc sa simti pe pielea dumitale binefacerile lui Basescu. Cand mai scrii asa ceva da si vreun argument. Deocamdata stim ca Basescu nu a facut absolut nimic bun pentru romani in 5 ani.

 4. Din păcate, cred că avem ţara pe care o merităm, cu politicienii pe care i-am votat. Cine-şi sapă groapa cade sigur în ea. Marea masă a românilor se ghidează din nefericire, în continuare, după populisme. Prea puţin gândesc profund, stau să analizeze lucrurile şi să cântărească cine face rău şi cine face mai mult bine. Până când nivelul de trai nu va mai creşte în ţara aceasta săracii sau cei cu mai puţină educaţie vor decide cine ia grosul voturilor.
  Să trăim cum merităm nu?

 5. Ileana Cosanzeana

  Si daca, in prostia noastra, vom lasa pe capitan sa duca mai departe corabia spre stancile sfarsitului?

 6. La timona acelei corabii e mereu cineva … doar ca nu se vede !
  ps: in bilet este inclus si TVA-ul sperantei, dar vesta de salvare e trecuta la extraoptiuni ! 🙂

 7. ionut brasoveanul

  La fel merg treburile si cu barcutele conduse prin multe orase din tara de indivizi pe care nu=i intreaba nimeni ce fac. Vezi Brasovul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s