Absurdul disperarii


Cat patriotism si cata dragoste pentru fascinanta Romanie a afisat dl Traian Basescu, sustinand, potrivit art. 1 din Constitutia Romaniei, atributele statului roman,  la Universitatea de vara, organizata pentru tinerii maghiari la Baile Tusnad. Cu cata incredere in naivitatea noastra s-o fi bucurat presedintele, in timp ce pleca, de huiduielile care l-au insotit cand a parasit aceasta  „lupta” cu ungurii. Sigur, o fi gandit dl Presedinte, toti ardelenii, inspaimantati de ungurii care vor sa ne „fure” tara, entuziasmati de curajul meu, ma vor vota.  Cata disperare trebuie sa fie in sufletul Domniei-Sale, pentru a face astfel de gesturi, pentru a provoca un astfel de spectacol. Nu ma mir, absurdul si ridicolul isi fac tot mai mult loc in vorbele si gesturile Domniei-Sale. De ce? Pentru ca Dl Presedinte intelege ca este prea tarziu. Din programul cu care a reusit sa fie ales nu a iesit nimic iar romanii au inceput sa faca inventarul. Ideile, cu care ne-a convins sa-l votam, s-au transformat, intre timp, in minciuni. 

Dupa Baile Tusnad neobositul presedinte s-a dus la Muntele Gaina.  Exagerarea va aduce efectul invers. De Craciun, Traian Basescu va fi un oarecare si, probabil, lipsit de imunitate, se va pregati sa raspunda in fata justitiei.

Anunțuri

3 responses to “Absurdul disperarii

  1. Basescu sufera, e nostalgic… Iarmaroacele tineretii il imping pe muntele Gaina, la Targul de Fete…

    Public abundent pentru inca o felie de campanie electorala.

  2. Peste un an unii se vor intreba daca l-au gasit pe undeva, altii se vor mira de repeziciunea cu care a fost uitat.

  3. Ionut Brasoveanul

    Mai multi comentatori au apreciat ca cele petrecute la Baile Tusnad au fost provocate cu intentie. Mi se pare inadmisibil. Pana cand vom rata sansele Romaniei de a fi considerata o tara serioasa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s