Placinta cu branza


Numirea intempestiva a dnei Luminita Placinta in functia de ministru la Ministerul Tineretului si Sportului a dus la o adevarata goana a presei dupa picanterii din viata acesteia. Si, permiteti-mi o gluma proasta, s-a vazut ca este vorba despre o placinta bine umpluta cu bani si proprietati, vila de la Montreux, Elvetia, nascand cele mai multe comentarii. Dar, ceea ce mi se pare interesant si, posibil, meritoriu este faptul ca, in timp ce multi dintre cei care au incercat sa faca afaceri in domeniul textilelor, dupa 1989, au dat faliment, dna Luminita Placinta, impreuna cu sotul sau, au  reusit sa faca din SORSTE-Focsani o firma rentabila care colaboreaza cu nume bine cunoscute din domeniu. Pentru a ilustra rentabilitatea acestei firme va amintesc ca dividendele incasate de dna si dl Placinta pentru 2008, depasesc simtitor 2.000.000 lei.  Si mai interesant este ceea ce face fiul familiei, Andrei Placinta, care a ajuns, nu cunosc mecanismul, pastor („ministru” in nomenclatorul acestei comunitati) al BISERICII ATEISTE, o organizatie cunoscuta ca opusa tuturor cultelor bazate pe credinta intr-un oarecare tip de „divinitate”. Dl Andrei Placinta isi exercita functia la Montreux. Poate ca din acest motiv si pentru a primi iertarea clerului, dna Luminita Placinta a ctitorit, in Focsani, biserica Adormirea Maicii Domnului. S-ar putea, tinand seama de ce a facut pana acum, ca, in cazul dnei Placinta, sa fie vorba de branza adevarata si sa fi fost preferabil sa i se incredinteze locul dlui Videanu sau al dlui Pogea.  Asteptand desfasurarea noului ministru, sa nu uitam ca mai are un „merit”: este unul dintre cei mai importanti sponsori ai PD-L. Are vreo semnificatie?

Nota: Cei curiosi pot afla mai multe despre „prima biserica ateista” de pe site-ul acesteia: http://firstchurchofatheism.com

Reclame

6 responses to “Placinta cu branza

  1. Cand cineva foarte bogat accepta un astfel de post, concluzia este ca vrea sa faca si mai multi bani folosind mijloacele murdare ale politicii. Doamna in cauza a ajuns senator dand multi bani pedeleului intentiile sale fiind clare de pe atunci.

  2. Pingback: De veghe-n lanul blogolumii « GENUNCHIUL LUMII | Flavius Obeadă

  3. Suntem curiosi sa aflam daca BOR, aparatoarea adevaratei credinte, va avea vreo reactie la intrarea familiei Placinta in guvern.

  4. Sunteţi sigur? Puteţi da o sursă?

  5. @Roxana Iordache Te rog sa-mi confirmi primirea e-mail-ului si sa-mi spui dac este clar.

  6. Firma Sorste era cu capital strain, parca suedez. Acum vreo zece ani d-na Placinta era casatorita cu dl Placinta, dar acum se pare ca s-au despartit…Va fi greu de urmarit miscarea banilor spre PD_L!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s