Criza a lovit capetele din Primaria Brasov?


Anul trecut, pana in toamna, asfaltatorii, iubiti de Primaria Brasov, au incurcat circulatia pe Calea Bucurestiului, au facut si refacut, au exasperat soferii si, pana la urma, au terminat. Ne-am bucurat toti, circulatia a reintrat in normal, iar asfaltatorii si-au incasat banii, nu putini, ca la Brasov asfaltul este scump. Insa, surpriza! Azi, 13 iulie, se lucra, din plin, la faramitarea si inlaturarea asfaltului, turnat numai cu cateva luni in urma, deoarece capetele care „vegheaza” in primarie au emis o idee: facem o zona verde in axul strazii. De ce nu s-au gandit anul trecut? De ce era asa mare nevoie de aceasta zona verde? Cine plateste paguba? De ce nu se ocupa, daca au atatia bani, cu astupatul gaurilor din asfaltul zecilor de strazi uitate? Asa se intrebau cetatenii care priveau si care platesc ideile primariei. Este greu de raspuns la aceste nedumeriri. Secretul si neinformarea cetatenilor sunt stilul de lucru al serviciilor din Primaria Brasov. Probabil ca nu ni se va da vreun raspuns si, asa cum s-au trecut sub tacere  spargerile de strazi sau trotuare, proaspat asfaltate, pentru a se introduce retele de utilitati omise de „coordonatorii” din primarie ai lucrarilor, cetatenii vor fi tratati, si de aceasta data, cu tacere. Si, de fapt, asta merita!

Reclame

3 responses to “Criza a lovit capetele din Primaria Brasov?

  1. Nelu cel Mare

    Nu inteleg ce vreti voi brasovenii. Ati avut noroc de cel mai bun primar din tara. Ma uit la el cand apare la televizor impreuna cu marii conducatori ai neamului romanesc, are o privire blanda si inteligenta, din figura lui frumoasa se degaja intelepciunea marilor oameni de stat si framantarea interioara adusa de intrebarile existentiale nascute dintr-o cultura bogata, din sutele sau miile de carti citite. Ce mai vreti?

  2. 1. Iubesc Brasovul, mi se pare ca este o comoara de istorie si arhitectura, nepusa in valoare si pe cale sa se piarda. Lucrurile frumoase, lasate mostenire, se amesteca cu cele noi, urate si facute fara noima, rezultatul fiind un dezastru. 2. Dau dreptate domnului Nelu. Cred in ceea ce exprima fizionomiile. 3. Apropos de fizionomii, pe vremea cand dl Videanu era primarul nostru, cand aparea il vedeam in halat alb cu o foarfeca in mana dreapta si cu un pieptene in mana stanga. Asta imi inspira figura Domniei-Sale. Nefiind brasovean il vad mai rar pe primarul Dvs. Voi fi mai atent si voi incerca sa retin ce-mi va inspira.

  3. Scripcaru este un personaj submediocru, periculos prin ingustime de spirit, lipsa de scrupule si lacomie. Va disparea si se va duce acolo unde-i este locul. In urma lui va ramane un Brasov alterat, marcat de cicatricile prostiei. Este o crima ca un astfel de oras sa incapa pe mainile mafiei care se imbuiba din frica brasovenilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s