Sic tranzit gloria mundi. Tristetea dnei Monica Ridzi


Scandalurile, cu subiecte reinoite aproape zilnic, din sanul coalitiei guvernamentale, atat cat ajung la urechile noastre, scot la iveala fragmente, rau mirositoare, din adevarul despre politicienii care au ajuns sa conduca Romania. Un astfel de scandal i-a adus o maxima si rusinoasa notorietate dnei Monica Iacob Ridzi, in curand „fost” ministru al tineretului si sportului.  Subiectul scandalului? Foarte simplu. Din dezvaluirile mass-media de pana acum, se pare ca dna ministru Monica Ridzi a profitat de sarbatorirea Zilei Tineretului, ca pretext, pentru a deturna peste 600.000 de euro, din bugetul ministerului, spre campania electorala a Elenei Basescu. Mai mult, azi 3 iulie s-a aflat ca dna Ridzi si-a falsificat datele din CV. Si, totusi, dna Ridzi nu vrea, nici in ruptul capului, sa demisioneze, sa paraseasca frumusete de minister, creat, anume pentru Domnia-Sa, de catre seful piratilor. Nu este greu sa intelegem ca ceea ce auzim si vedem noi, din lupta incrancenata care se duce in jurul acestei neinsemnate doamne, este nimic pe langa ceea ce se petrece in culise.  Sa intelegem ca vorbele dnei Ridzi, sau ale dlui Boc, in legatura cu aceste jalnice intamplari,  sunt, de fapt, vorbele dlui Traian Basescu, parte super-interesata in acest scandal. Sa mai intelegem ca luptatorii cu gura, aparatori ai dnei Ridzi, ca de pilda domnisorul Boureanu, nu sunt decat niste arivisti care incearca sa-si creeze o platforma de „politicieni” cat mai aproape de atentia dlui Basescu. Si, sa mai intelegem ca dl Traian Basescu, nu va vorbi despre acest caz decat atunci cand va sti pana unde poate merge  si ce solutie poate gasi DNA. Deznodamantul este foarte aproape. Pronosticul meu este: dl. Traian Basescu, principala tinta a atacatorilor, va fi infrant, restul sunt victime colaterale. Poate ca atunci vor vorbi si dnii Mircea Geoana si Crin Antonescu. Partea amuzanta este felul in care dna Ridzi, „absolvent” a trei facultati, posesoare a unui doctorat in stiinte ingineresti si a doua masterate, mar al discordiei in PD-L, va avea ocazia sa se intoarca la stiintele care-i sunt dragi si sa-si fructifice studiile (?). Asa va trece gloria unei tinere „sperante” a politicii marinaresti. Asa trebuie sa ajunga in lada cu gunoaiele politicii toti cei care nu au muncit, nu muncesc, nu produc decat minciuni, intrigi si hotii, dar vor sa se umple de bani luati din munca altora.

NOTA: Ieri, 3 iulie, la insistentele unor lideri ai PD-L, i s-a cerut dnei Ridzi sa-si depuna demisia pana la pranz. Aceasta a  cerut ajutor Elenei Basescu care, la randul ei a apelat la taticu. Dl Traian Basescu a pus mana pe telefon si l-a luat la rost pe Emil Boc. Rezultatul? Monica Iacob Ridzi este, in continuare, ministru. Aici a ajuns Romania. 

Publicitate

6 responses to “Sic tranzit gloria mundi. Tristetea dnei Monica Ridzi

 1. Da, Doamne, s-o vedem pe Monicuta in dosul gratiilor, asa cum ar pati un amarat care ar fura, la disperare, o paine si nu sute de mii de euro. Dar de EBA ce parere aveti? Dar de flota Romaniei disparuta in triunghiul talhariei?

 2. Romania a ajuns acolo unde meritam toti cei care am crezut in minciunile lui Basescu si comp.

 3. Tanarul Werther

  Nu inteleg ce e cu moda asta a petrecerilor pe care se arunca banii si de unde vad ca se fura fara rusine. Nimeni nu se ocupa in mod serios de locuri de munca pentru tineri. Ce vor face? Vor trai din concerte organizate de Ridzi?

 4. Sunt mandru de taria de caracter a Doamnei Iacob Ridzi. Cu asa oameni vom pune in fund Europa.

 5. …taria de caracter a doamnei, se bazeaza pe EBA, care se bazeaza pe „taticu”,
  …care se bazeaza pe santajul „oamenilor mari”
  … de moralitate foarte mica…
  si asa NU ” vom pune in fund Europa”,
  ci mai degraba vom sta ” la fundul Europei”!
  „soldatul disciplinat al partidului” stie ca a facut „supremul sacrificiu” pt. partid, adica pt. „OMUL -PARTID” si interesul familiei acestuia, de aici gandul ca ramane ferma pe pozitie !

 6. Criza , criza dar romanii petrec de rup.Macar guvernantii ar trebui sa se gandeasca la economie ca romanul imediat e gata pentru un chefulet si se distreaza.Economia sa duduie ca
  de restul se ocupa fiecare.
  Fiecare scoala putea organiza activitati si de ziua tineretului numai sa fi primit bani, cu 7 euro puteau sa mearga intr-o excurise gratuita 100000 de copii.Si macar vedeau ceva .
  N-au simt practic deloc guvernantii astia, dupa cum se misca ar falimenta si-un aprozar.:):):):)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s