Parlamentul Romaniei ilustrat de Cristian Boureanu


Schimb de replici in timpul lucrarilor Comisiei Parlamentare pentru ancheta acuzatiilor aduse Dnei Monica Iacob Ridzi. „Eroul” este dl Cristian Boureanu, foarte tanar traseist politic, esuat la PD-L, foarte bogat si uimitor de „prost crescut”. Nu stiu din ce familie provine, nu stiu cine l-a educat in spiritul lipsei de respect pentru cei din jurul sau, in special pentru femei, dar am ramas dezgustat de felul in care s-a adresat drei Alina Gorghiu, presedinta comisiei. Sunt dezamagit, inca odata, de nivelul discutiilor din Parlamentul nostru. Nimeni nu a intervenit pentru a-i aminti acestui „domnisor” cum trebuie sa se poarte. Probabil ca sunt roadele exemplului dat de dl Traian Basescu, pentru care calificativul de „tiganca imputita”, dat unei ziariste, pare a face parte din vocabularul curent. Sper ca, intr-o zi, nu prea departata, se va verifica averea enorma a acestui domn si modul in care a reusit sa o faca, cu mare viteza, in paralel, deci concomitent, cu activitatea de parlamentar.  

Reclame

10 responses to “Parlamentul Romaniei ilustrat de Cristian Boureanu

 1. Acest domn se straduie sa „arate” bine. Nu-si da seama ca imaginea lui s-a schimbat complet dupa comportamentul marlanesc de azi.

 2. Altceva nu se poate astepta de la un individ care nu a muncit, a trait in lux toata viata, are o multime de bani pe care ar trebui sa-i verifice justitia si fuge dintr-un partid in altul dupa avantaje.

 3. Femeile trebuie sa-l puna la punct pe acest imatur care cred ca-si bate sotia, judecand dupa cum vorbeste. Nu are ce cauta in Parlament. Rusine si pentru cei care l-au votat, cred ca nu l-au cunoscut.

 4. Singurul comentariu este: HUO! Rusine sa-ti fie, Boureanule!

 5. Sper sa se faca dreptate si pt Boureanu ,ca prea s-a imbogatit din politica .Osa-i cada intr-o zi toate proptelele. Oricum ,nu cred ca doarme prea linistit . La asta il duce (ca si pe altii ) LACOMIA. Daca mai traieste mama lui poate il mai educa in timpul liber comun ….Sau asta e rezultatul definitiv al educatiei ?

 6. Aveti dreptate, revolta Dvs este intru-totul justificata. Azi, acest „domn” a recidivat insultand pe alti parlamentari. Este greu de inteles cum a reusit sa fie reales. Sau este vreo explicatie…

 7. Gunoaiele politicii vor ajunge acolo unde le este locul. Nu trebuie decat rabdare.

 8. Diaconul Coresi

  Daca veti consulta biografia acestui domn, veti constata ca a fost, toata viata, un invartit. A trait din bani multi castigati, fara rusine, din slujbe pentru care nu stia nimic. E dureros sa vezi ca oameni care au invatat, au muncit din greu si cunosc temeinic o meserie, castiga nimica toata comparativ cu un astfel de specimen.

 9. Acest tip din zambia, parvenit in romania ne-a dovedit, de cand a intrat in pd, toate calitatile si caracteristicile necesare unui pedelist: nesimtire, aroganta, infatuare. Sunt suficiente aceste caracteristici pentru a fi un membru de frunte in partidul „democrat”.
  Este trist cum tinerii asimileaza tot ceea ce este negativ de la cei in varsta. Incisivitatea lui se pliaza perfect pe comportamntul unor oameni suburbani, diferenta consta doar in „statutul social”

 10. Pentru ca vreau o schimbare,pentru ca vreau o Romanie mai buna,pentru ca vreau mai multe locuri de munca pentru ca m-am saturat de atatea promisiuni fara niciun rezultat la Brasov votam MIRCEA GEOANA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s