A demisionat dl. Emil Boc?


S-ar parea ca dl. Emil Boc a demisionat din functia de prim-ministru. Este singura explicatie plauzibila pentru absenta Domniei-Sale, compensata, prin preluarea atributiilor postului sau, dar nu si a raspunderilor, de catre multilateralul Traian Basescu. L-am putut auzi, azi, discutand despre absorbirea, prin Ministerul de Finante, a „excedentului” de euro din bancile comerciale, dupa care s-a mutat la Ministerul Transporturilor si a trecut la  consideratii  critice  adresate birocratilor de la Bruxelles, urmate de  indicatii date  constructorilor, condimentate cu amenintari care, spunea Domnia-Sa, se vor materializa cu ocazia vizitelor care urmeaza pe santiere. Acest amestec, acceptat cu servilism de Guvern, in gestiunea economiei, este total neconstitutional, dezorganizeaza managementul guvernamental, iar mie mi se pare ridicol. Este numai disperarea in fata posibilitatii de a pierde postul de Presedinte al Romaniei dupa care poate urma un proces penal spectaculos.  Dl. Traian Basescu crede ca suntem niste inapoiati care se vor lasa convinsi ca avem norocul sa fim condusi de o personalitate providentiala, care stie tot, poate tot, face tot si trebuie votat de intreg poporul. Voi crede asa ceva cand dl. Traian Basescu va rezolva una, numai una, dintre gravele probleme ale Romaniei.  

Nota:  Asa numita absorbtie a excedentului de euro se poate face prin contractarea de imprumuturi intre Ministerul de Finante si bancile comerciale, cu dobanzi pe care le vom plati noi. Pe ce cale? Prin preturi. Deja se vorbeste de marirea TVA, cineva prezumand 22% in loc de 19%. 

Anunțuri

3 responses to “A demisionat dl. Emil Boc?

  1. Ce bine ar fi fost daca la intrebarea din titlu s-ar putea raspunde: Da, a demisionat dl Boc iar dl Basescu urmeaza.

  2. Ce bine ar fi fost daca la intrebarea din titlu s ar putea raspunde: Da, PSD si clientela sa s au retras de la guvernare iar Dl Geoana s a lasat definitiv de politica !

  3. @danutchidon Este posibil sa aveti dreptate, tot atata dreptate putand avea si dna (dra) Repciuc. Personal, ma intreb daca exista alternativa utila acestei tari. Neexistand, dupa parerea mea, o astfel de alternativa, nu putem decat, pe baza unei judecati la rece, sa alegem dintre doua rele pe cel mai mic. Sau poate dintre trei rele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s