Ultima lege a lui Murphy…


In politica romaneasca, intre un  COMPETENT si un INCOMPETENT, il alegi pe OBEDIENT, care de regula este incompetentul. Aceasta este ultima lege a lui Murphy. Ramane sa o verificati.

Fara legatura cu aceasta ultima lege a lui Murphy, am aflat, fara sa ma mir, ca dl. Ion Popescu, un statistician de prima mana, om de o remarcabila seriozitate, a fost inlaturat, prin concurs, din functia de director al Directiei de Statistica-Brasov. A castigat concursul dl Aurelian Danu, sociolog, membru PD-L si fost prefect, care a avut ocazia sa-si dovedeasca competenta de sociolog si in functia de director al CET-Brasov.

Va rog sa nu dati crezare rautaciosilor care insinueaza ca ar fi vreo legatura intre numirea dlui. Danu si numararea voturilor pentru alegerile europarlamentare sau pentru cele prezidentiale.   Nici vorba. Competenta si-a spus, din nou, cuvantul,  fara vreo interventie din partea liderului local al PD-L, al carui nume nu mi-l amintesc.

Reclame

4 responses to “Ultima lege a lui Murphy…

  1. Nuuuuu, desigur ca nu !
    E lumea rea si invidioasa ! 😀

  2. Apreciez foarte mult arta dvs de a surprinde din realitatea care ne inconjoara acele aspecte relevante pentru starea unei natiuni…lucru care mie nu imi reuseste de aceea ma multumesc sa va citesc si sa invat sa citesc dincolo de mesajul vizibil, ceea ce imi scapa la o lectura sau „vedere” superficiala…

  3. Multumesc pentru comentarii, pentru faptul ca sunteti alaturi de o idee: „incompetenta, politicianismul, adica lacomia si lipsa de scrupule a unor oameni incapabili sa progreseze prin munca reala, distrug Romania si, bineinteles, pe romani.

  4. Pingback: Mass-media vazuta de un ziarist | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s