Ne trezim?


Azi s-a publicat un nou sondaj. Prima concluzie: dl. Traian Basescu continua sa scada in preferintele de vot ale romanilor, continua sa piarda increderea celor pe care a reusit, mult timp, sa-i „farmece” cu vorbe frumoase si schimbatoare. Prea multe gafe in politica interna si externa, prea multa incredere in „farmecul sau personal”, prea multe promisiuni nerespectate, prea mult amestec neconstitutional in treburile altora, prea multa infatuare ascunsa sub un comportament „discutabil”, au trezit neincrederea alegatorilor si este de asteptat ca acestia sa-l sanctioneze votand un alt presedinte. Alaturi de dl. Traian Basescu au ramas cei care „admira” vulgaritatea mimata sau reala a Presedintelui, cei care inca mai cred ca batutul pe burta si „hahaiala” pot insemna omenie, apropiere de cei necajiti. Sunt mari, foarte mari, sanse ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie Mircea Geoana sau Crin Antonescu. Oricare dintre ei va insemna un progres, dar fiecare inseamna si niste riscuri. Important este sa analizam candidatii cu pragmatism, sa depasim modul patimas, afectiv, in care am judecat cu ocazia altor alegeri si sa-i ajutam pe cei de langa noi sa se trezeasca.

Nota:  Printre cei care trebuie sa se trezeasca sunt si liberalii. Nu se simte prezenta lor pe scena politica, nu-l auzim suficient pe Crin Antonescu.   

Anunțuri

One response to “Ne trezim?

  1. CRIN trebuie intr-adevar sa se faca mai bine auzit,dar nici sa vorbeasca de dragul de a vorbi. ARE ce spune dar e important sa fie si urechi care sa auda si minti si suflete care sa receptioneze mesajele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s