Cronica „succesurilor” (3)


Inca un succes al deciziilor arbitrare, al betiei puterii, al exacerbarii orgoliului unor personaje care cred ca au dreptul sa conduca tara dupa capricii personale. Azi 61 din cei 68 de membri ai Corpului de control al Primului-Ministru au fost destituiti cu motivarea: premierul nu are incredere in voi. De ce nu are incredere? Nu stie nimeni. Ce putem banui? Este simplu, Dl. Prim-Ministru vrea in Corpul de control oameni care sa faca ce vrea Domnia-Sa, adica „oameni de incredere”, oameni care sa scrie, in actele de control, ceea ce li se „sugereaza”. Subliniez, este o banuiala, dar este greu sa gasesc o alta motivare. Cum poti spune ca nu ai incredere in niste oameni pe care nu i-ai vazut, cu care nu ai stat de vorba, care s-ar putea sa fie toti, sau o parte,mai mare sau mai mica, dintre ei,  profesionisti cinstiti si gata sa-si faca corect datoria. Sper sa nu am dreptate si ca felul dictatorial in care Primul-Ministru procedeaza cu angajatii Guvernului sa nu-i contamineze pe diversii „sefi”din Romania, sa nu devina inca un mod de a se incalca legile prin care s-a incercat tocmai stoparea unor astfel de practici. 

Nota: Azi, 18.02.09, dl. Prim Ministru Emil Boc, justificand destituirea celor 61 de angajati ai Guvernului, a spus, printre altele, ca neincrederea Domniei Sale pleaca de la faptul ca nu putea sa le incredinteze teme de control ale activitatii Guvernului Tariceanu. Deci rafuielile sunt un obiectiv important al actualului Guvern, iar Corpul de Control al Primului Ministru va fi un instrument al acestor rafuieli.

Nota: DL. prim-ministru, Emil Boc, a adus, in aparatul Guvernului, o mica armata de clujeni, oameni de „casa”, adica de incredere. Pentru acestia a fost nevoie de posturi libere. Sa aplaudam „reforma”. 

Reclame

2 responses to “Cronica „succesurilor” (3)

  1. kokoschul violet

    Seria abuzurilor este abia la inceput!

  2. boculet cu parul cret

    Ciocul mic. Cine vorbeste in front nu mai mananca. Va invatam noi minte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s