Da-ne, Doamne, un Obama!


Eu, Barack Hussein Obama, jur solemn sa-mi indeplinesc cu credinta functia de presedinte al Statelor Unite, si, cu toate mijloacele de care dispun, sa salvez, sa protejez si sa apar Constitutia Statelor Unite. Sa ma ajute Dumnezeu.

Barack Obama, al 44-lea presedinte al Statelor Unite le vorbeste americanilor, este discursul sau de investitura si profesiunea sa de credinta. Solemn, cu inteligenta si demnitate, cu simplitatea celui care crede in ceea ce spune, Barack Obama a cucerit atentia celor 2 milioane de americani care s-au adunat, din toate colturile tarii,  sa-l vada si sa-l asculte pe cel care intruchipeaza SPERANTA. Sunt mandri de noul lor presedinte si cred in ceea ce le spune. Ei stiu ca Barack Obama isi va servi poporul cu credinta, ca nu vrea sa se imbogateasca, ca nu se va ocupa cu meschinaria politica, ca nu-i va minti. Ceremonia s-a incheiat. Se canta imnul Statelor Unite. Canta Barack Obama alaturi de sotia sa, canta toti politicienii, canta toti cetatenii. Simt vibrand forta acestui extraordinar popor. Stiu ca vor reusi, iar reusita lor va fi si reusita Europei.

Ajuta-ne, Doamne, ca intr-o zi, nu prea departata, sa fim si noi un popor unit, sa fim si noi mandri de tara noastra, sa avem conducatori pe care sa-i putem stima si iubi.

5 responses to “Da-ne, Doamne, un Obama!

 1. Titlul (Subiect): ma 20.01.2009 – „De pe patul meu unde zac imobilizata si fara sa vad ….”

  „• Americanul are glas frumos ….

  • A promis destule americanul ….

  • Numai sa fie in lume asa cum a spus americanul ….

  • Dar nadejdea este tot la DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI
  sa fie pace si bine in lume ….”

  ~~~
  EXP.: cf. nevazatoare Olga TODIROAE (89 de ani, Satul TIMISESTI)

 2. Puneti-l pe Obama alaturi de Basescu, pe Boc cu tot guvernul alaturi de echipa de la Casa Alba, comparati si veti intelege!

 3. Cred ca trebuie sa ne rugam sa ne dea Dumnezeu un Vlad Tepes care sa-icaute la averi pe toti politicienii si pe neobrazatii care cumpara masini de peste un milion de euro. De unde au acesti bani? De ce marea majoritate a politicienilor sunt bogati? Cum au adunat averile? Ce asteapta guvernul si presedintele? sunt si ei amestecati?

 4. Asi fi vrut sa nu ma cucereasca atat de total somptuozitatea acestui spectacol, firescul si in acelasi timp regia minutios gandita si aplicata si sa-mi spun ca empatia este un atribut care se educa in poporul american ca o poarta de comunicare extrem de eficienta.Asi fi vrut sa nu cred, dar n-am putut.Presedintele Obama este convingator in ceea ce spune si toti cei care il asculta sunt convingatori in entuziasmul cu care reactioneaza.Probabil aici este puterea acestui popor

 5. ” … sa fim si noi un popor unit, sa fim si noi mandri de tara noastra, sa avem conducatori pe care sa-i putem stima si iubi. ”

  Amin ! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s