Macelul de la Balc


Macelul de la Balc, opera a unui neom, a unui individ lipsit de orice urma de respect pentru viata fiintelor, pentru dreptul lor de a se apara, este in plina desfasurare. „Distinsii” oaspeti, adapostiti in foisoare, la inaltime, isi satisfac instinctele, pofta de a ucide, tragand in sutele de mistreti, manati de gonaci in fata pustilor, dupa ce au fost crescuti pentru acest festival al sangelui, organizat anual in luna ianuarie si pus in slujba intereselor unui individ care nu se mai satura de bani. Sper ca Dumnezeu sa te sature, cat mai curand, si sa te faca sa simti, in adancul sufletului, daca ai asa ceva, durerea.  Nu vei scapa! Totul se plateste.  Si nu uita: o lege de baza a vanatorii adevarate este ca animalul sa aiba si el o sansa.

Nota: Macelul s-a incheiat azi,18 ianuarie. Au fost ucisi cca. 250 de mistreti, aproximativ zece pe cap de „vanator”. Cui foloseste acest masacru? Este o rusine.

Reclame

3 responses to “Macelul de la Balc

  1. Sa-i dea Dumnezeu putin mai mult decat poate duce!

  2. kokoschul violet

    Domnul Ion Tiriac este mandria neamului romanesc. Cati au mai reusit sa adune 2 miliarde de euro? Are dreptul sa impuste orice vrea, chiar si pe noi.

  3. Ma voi ruga in fiecare duminica la biserica pentru pedeapsa lui si a celorlalti nesatui. Ati auzit cu cata nerusinare tanarul a dat pomana 100 de lei unui nenorocit?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s