Dormi si viseaza, Guvernul vegheaza!


Guvernul „BASESCU-boc” se straduie sa tina toate panzele sus si sa ne convinga ca este un Guvern harnic, pus pe treaba si gata sa se sacrifice pentru binele nostru. Dupa prima sedinta, cand ne-a dat „capul lui Motoc”, reducand salariile sefilor de agentii, a urmat o alta sedinta cu participarea Presedintelui Basescu. Rostul acestei prezente a fost multiplu. Ministrii si dl. Emil Boc au aflat ca vor fi tinuti din scurt si ca sprijinul Presedintelui va fi conditionat de informarea acestuia in privinta „mecanismului” deciziilor ce se vor lua. Noi, cetatenii, am aflat ca Guvernul va lua masuri dure si ca nu va respecta legi deja promulgate si nici promisiunile facute, fara acoperire, in campania electorala. Deci, probabil ca s-a terminat cu marirea, aprobata deja, a valorii punctului de pensie, nu vor mai fi mariri de salarii in invatamant, etc. Concluzia? Propaganda electorala si ploaia de promisiuni, care au insotit-o, au fost facute fara ca cei care doreau puterea sa ne spuna adevarul, ceea ce ne permite sa afirmam ca alegatorii au fost mintiti si au votat crezand in minciunile fluturate de candidati. Avem, oare, un guvern bazat pe minciuna? Vor fi, cei carora li s-a incredintat puterea, cinstiti, macar de acum inainte?

Publicitate

8 responses to “Dormi si viseaza, Guvernul vegheaza!

 1. Nu cred. Nu pot crede ca am fost mintiti. Guvernul va respecta ce a promis.

 2. s-ar putea ca duma ce s-a format, sa fie mai eficienta !

 3. Nu-i lasam sa nu ne mareasca salariile. Acu vom vedea cat valoreaza toti liderii de indicate.

 4. vecina de vis-a-vis

  Struto- camila incepe sa isi arate adevaratul cap… cel de hidra!

 5. hello !
  nu te amara, asa-i politica peste tot. Pana se vad alesi promit marea cu sare …apoi… hhmmmm.
  hai la concert !!http://de.youtube.com/watch?v=3cEjstSq7eE
  take care !
  j.

 6. Nu reusesc sa inteleg de ce calitatea de cetatean al Romaniei imi aduce obligatia de a-mi lasa viata la bunul plac al unor indivizi incompetenti ca Basescu, Boc si altii asisderea.

 7. Nu inteleg cum au putut fi unii atat de naivi incat sa creada in promisiunile acestor demagogi. Va recomand sa-l (re)cititi pe Caragiale, dragilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s